Menu
Gelderland / Kerst / Veluwe

Nieuw: Vier de Kerstdagen aan de rand van de Veluwe

Kerst, de gezelligste tijd van het jaar! Geniet romantisch met z’n tweeën of gezellig met de familie van een onvergetelijke Kerst aan de rand van de Veluwe! Natuurlijk kunt u bij ons rekenen op een passende culinaire invulling tijdens uw verblijf.

4-sterren hotel op de Veluwe

Het 4-sterrenhotel in Nijkerk is zeer centraal gelegen in Nederland, nabij de snelweg A28 en aan de rand van Nijkerk.

Het hotel beschikt over een binnenzwembad, sauna en Turks stoombad. In het hele hotel is gratis WiFi aanwezig en er is gratis privé parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel.

Voor een heerlijk(e) lunch of diner kunt u terecht bij restaurant en bar Patio. En is het mooi weer? Strijk dan voor uw drankje of maaltijd neer in de sfeervolle binnentuin. Ook natuurliefhebbers zitten goed in ons hotel. Het hotel ligt nabij het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Bent u meer cultureel ingesteld? Bezoek dan de binnenstad van Nijkerk of Harderwijk, met vele restaurants en historische gebouwen.

Kerstprogramma
Wij ontvangen u graag op 24 december. Vanaf 14:00 is uw kamer gereed en kunt u bij ons inchecken!

Op kerstavond hebben wij een heerlijk vier gangen welkomst diner voor u samengesteld.

Na een overnachting in een van onze comfortabele kamers staat er op 1e kerstdag in ons restaurant een uitgebreid kerstontbijtbuffet voor u klaar.

Op 1e kerstdag kunt u een bezoekje brengen aan het gezellige centrum van Nijkerk. Ook dierenpark Amersfoort is de gehele dag geopend met een speciaal kerstprogramma. U kunt natuurlijk ook een wandeling in de omgeving maken, wij hebben de route al voor u uitgestippeld. Om 19:00 kunt u aan tafel voor een heerlijk culinair 5 gangen kerstdiner.

Op 2e kerstdag sluit u uw verblijf bij ons af met wederom een kerstontbijt. U heeft tot 11:00 de beschikking over uw kamer.Nog geen zin om naar huis te gaan? De ijsbaan in het centrum van Nijkerk is deze dag geopend vanaf 13:00 – 17:00 uur.

In het hele hotel is gratis WIFI aanwezig en er is gratis privé parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel. Onze hotelbar is dagelijks geopend voor een hapje, drankje of een lekkere lunch. Heeft u even genoeg van de kou? Dan kunt u genieten van ons overdekt zwembad, sauna en Turks stoombad welke dagelijks geopend is vanaf 07:00 tot 23:00 uur. Dit is uiteraard inclusief het kerstarrangement.

Klik hier voor meer informatie over het Kerstarrangement aan de Rand van de Veluwe!