Menu
Dagje Uit / Gelderland

Farm & Country Fair op 21, 22 en 23 juni

Farm & Country Fair, hét belevenisfestival
De Farm & Country Fair is buitengewoon verrassend. Deze meest bekende en uitgebreide Fair in Nederland is vergelijkbaar met de grote Engelse plattelands-shows.

Ruim 375 unieke stands uit binnen- en buitenland bieden een breed scala aan mooie luxe producten en handige gebruiksartikelen die je niet overal aantreft. Van mode, puur culinair, decoratieve en handige producten voor binnen en buiten, duurzaam bouwen, de nieuwste auto’s en tractoren, gezondheidsproducten, handige machines, verzorgingsartikelen voor dieren en veel meer. Er is geen stand hetzelfde!

Spannende activiteiten, meer dan 2000 dieren, een verrassend showprogramma in maar liefst 5 ringen, akoestische muziek en de creatieve aankleding zorgen voor een gastvrije sfeer waar iedereen zich thuis voelt.

Het Vintage Festival is een nieuw onderdeel van de Fair. Dit festival is met uw toegangskaartje voor de Fair gratis te bezoeken. Meer weten over het Vintage festival? Ga snel naar de speciale website: www.vintagefestival.nl

Het gekke follybos vol met bizarre creaties, bekend van tv programma’s zoals ‘Man Bijt Hond’, ligt naast het Fair-terrein. Ook hier kunt u tijdens de Fair eenmalig gratis op bezoek. Sfeerinpressie 2012:

Klik hier voor meer informatie over Farm & Country Fair in Aalten!