Menu
Achterhoek / Fietsen / Gelderland / Weekendje weg

Fietsen in de prachtige Acherhoek

Beleef de prachtige Achterhoek op een actieve manier

Bent u dol op fietsen en op zoek naar een leuke regio om binnenkort eens te ontdekken? Dan is dit Fietsarrangement in de Achterhoek zeker iets voor u!

Gedurende dit prachtige arrangement gaat u maar liefst 3 dagen op pad door de mooie Achterhoek. U fietst in een veelzijdige en bosrijke omgeving waarbij u kunt genieten van alle mooie natuur om u heen. U overnacht 2 nachten in een gezellig en klein hotel waar u heerlijk kan ontspannen. Bij dit fietsarrangement hoeft u nergens meer aan te denken, zowel het ontbijt als diner is al voor u geregeld. Daarbij kunt u er ook nog voor kiezen om uw eigen fietsen thuis te laten en op pad te gaan met een fiets van het hotel. Voor wie helemaal wilt ontspannen, kan gebruik maken van de wellness, de fitness en het zwembad.

Overnachten in een boetiek hotel

Dit prachtige kleine hotel is gelegen in het Gelderse Lochem. De prachtige groene en bosrijke omgeving is bij uitstek geschikt voor wie lekker wilt wandelen of wilt fietsen. Voor wie liever culturele activiteiten onderneemt, kan een bezoek brengen aan één van de vele musea in de omgeving. Met de hanzestad Zutphen in de omgeving, kunt u dit ouderwetse stadje ook een bezoek brengen.

Zo een fantastisch fietsarrangement kunt u toch niet laten lopen?