Menu
Familie uitjes / Familieweekend / Gelderland / Veluwe

Een gezellig familieweekend op de Veluwe

Actief en gezellig er met de familie op uit!

Staat het jaarlijkse familieweekend binnenkort weer op de planning of wilt u gewoon even met z’n allen op pad? Waar kan dat beter als op de prachtige Veluwe?!

Geniet samen met uw familie van een gezellig familieweekend en verblijf met iedereen in een mooie bungalow. Wanneer u op vrijdag aankomt op het park, begint u al gelijk goed met een lekker snackpakket. Daarna kunt u met iedereen naar de bungalow gaan om zich te installeren voor het gezellige weekend. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van een heerlijke barbecue en van gezellige spellen zoals de Oud Hollandse spellen of een potje bowlen. Kortom; pure gezelligheid dus!

Weekendje weg op de prachtige Veluwe

Tijdens uw verblijf overnacht u in een mooie bungalow gelegen op een gezellig recreatiepark. Dit park heeft vele faciliteiten voor kinderen. Hierbij kunt u denken aan een midgetgolfbaan, een zwembad, in de seizoenen een animatieteam, en nog veel meer! Niet alleen is het park gericht op kinderen, ook de ouders kunnen hier van alles doen, zoals buggy rijden, klimmen, mountainbiken, et cetera. Het is een park voor jong en oud, waar u zich zeker niet gaat vervelen!

Roep uw familie snel bij elkaar om dit fantastische Familieweekend op de Veluwe – Actief en gezellig in te plannen!