Menu
Gelderland / Wellness

Geniet van één van onderstaande beautydagen in Gelderland

Beauty & Wellness, uitjes, verwen arrangementen, goede beautycentra. Geniet van een ontspannende verwendag. Sinds 1999 de beauty & wellness specialist. Duizenden tevreden boekers gingen u voor! Hieronder hebben wij de top 3 van de meest ontspannende beautydagen in Gelderland op een rijtje gezet.

1. Tijd voor jezelf bij de Zwaluwhoeve

De Zwaluwhoeve bestaat uit meerdere boerderijen die op een sfeervolle en natuurlijke manier met elkaar zijn verbonden. Binnen gaat modern comfort hand in hand met een authentieke sfeer, beiden met veel gevoel voor detail. Buiten ligt een prachtige uitgestrekte tuin, omringd door landerijen, akkers en groene weiden.

2. Wellness Special bij de Veluwse Bron 

Kom even helemaal tot u zelf met deze super Relaxaanbieding. Een gezonde balans tussen lichaam en geest zorgen voor een betere weerstand. Verwen u zelf daarom met deze ontspannende beautydag en geniet van een ontspanningsmassage of een facial van 55 minuten en de vele faciliteiten van dit wellnessresort op de Veluwe.

De Veluwse Bron ligt tussen Apeldoorn en Zwolle midden in de mooie Veluwse natuur van Emst. Een droomplek waar rust en ontspanning de boventoon voeren. Het wellnessresort ligt op een 21 hectare groot landgoed en biedt meer dan 9.000 m2 aan de mooiste wellnessfaciliteiten.

3. Japans genieten bij de Ryokan

Ryokan Seintoo of Purity Arrangement van Ryokan De Bronsbergen. Japans Beautycentrum in het Gelderse Zutphen. De Thermen van Ryokan zijn onlangs flink uitgebreid. In de Seintoo, het Japanse Badhuis, kunt u op traditionele wijze baden. Of wat dacht u van een heerlijke scrub&massage behandeling in de Seintoo of Purity of intens ontspannen in de infrarood sauna.

Aan de rand van de gezellige Hanzestad Zutphen, tussen de twee Bronsbergen meren ligt het schitterende onderkomen van Ryokan De Bronsbergen, een eigentijds en zeer vernieuwende HealthSpa met een BeautyCentrum, Sauna en Fitness- en HealthCentrum. Ryokan De Bronsbergen is dé plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen en te genieten in een uniek Japanse sfeer.