Menu
Gelderland

Genieten op de Veluwe

De vogels zijn al op en begroeten u met hun gezang. Vandaag het bos in voor een wandeling, morgen de sleur van je af laten glijden in de sauna…. Kom genieten van de Veluwse gastvrijheid en de prachtige natuur.

Een wandeling
Alle seizoenen kun je eindeloos genieten en wandelen op de Veluwe. Kies uit vele wandelroutes en wandeltochten. Wandelen met de hond is ook mogelijk, er zijn speciale losloopgebieden voor honden op de Veluwe. En dat allemaal dichtbij, gewoon in Nederland! Loop door bossen, heidevelden en maak kennis met natuur. Vandaag een stevige wandeling maken vanaf de camping en morgen een dierentuin bezoeken.

Sauna
Drie grote en nog meer kleine wellnesscentra kent de Veluwe. De Veluwe is dan ook een goede bestemming voor een dagje relaxen en ontspannen in Nederland. Sauna, massage, hamam of thermen, de Veluwe heeft het.

Musea
Kom naar de Veluwe voor een bijzonder, uniek of juist heel toegankelijk museum. De Veluwe kent zelfs een aantal, voor Nederland, unieke musea. Of bekijk een unieke collectie / de unieke collecties in een van de oudheidkamers, kastelen en monumenten. Ook kinderen vermaken zich prima. In een aantal musea mogen kinderen overal aan zitten en lekker zelf alles ontdekken met ogen, oren, reuk en tast. Ook voor een gezin of familie is een museumbezoek zeker de moeite waard.

Genieten op de Veluwe

Redactie

Woon, werk en geniet dagelijks in Gelderland