Menu
Gelderland

Wie is de Mol? Spannend groepsuitje in Doetinchem

Weet u te achterhalen wie de mol is of trekt u zelf de stoute schoenen aan? Een spannend bedrijfsuitje of groepsuitje waarbij je je teamleden op een andere manier leert kennen en goed moet samenwerken.

Wie is de Mol, wie kent het tv programma niet. Voer verschillende opdrachten uit en probeer er achter te komen wie de boel saboteert. Zo leert u elkaar niet alleen beter kennen maar ook leert u de stad beter kennen. Laat u gevoel  spreken heeft u goede mensen kennis en komt u er meteen achter wie de Mol is of laat u zich compleet voor de gek houden? Een super leuk uitje om te doen samen met familie of vrienden maar natuurlijk ook leuk om met collega’s te doen, hoe goed ken je elkaar nou echt.

In teams van maximaal 10 personen wordt de stad doorkruist en worden verschillende groepsopdrachten uitgevoerd. De doelstelling is een zo hoog mogelijke groepscore te behalen. Behalve de diverse groepsopdrachten krijgt iedere speler ook een eigen geheime opdracht waarmee hij het team extra punten kan laten behalen. In ieder team zit echter een onbekende speler (de mol) die eigenlijk bij het volgende team hoort. Deze moet de boel zoveel mogelijk saboteren. Daarnaast moet hij proberen de geheime taak te raden van de medespelers. Lukt hem dit dan krijgt de groep van de mol 10 extra punten.

Wie is de Mol in Doetinchem?

Redactie

Woon, werk en geniet dagelijks in Gelderland