Menu
Gelderland / Overnachten / Recreatieparken / Vakantieparken / Veluwe

Genieten in een geheel nieuwe vakantiepark met wellness midden op de Veluwe!

De Eikensingel is een geheel nieuw vakantiepark met wellness midden op de Veluwe.

Faciliteiten
Op het park staan 10 wellnesshuisjes waarvan 1 is ingericht is als Beautysalon. Acht woningen met prive jacuzzi en één woning zonder jacuzzi. In de Wellness/Beautysalon kunt u op afspraak diverse Wellness arrangementen boeken. Heerlijk genieten van de sauna, het verwarmde gemeenschappelijke zwembad of de privé jacuzzi bij uw vakantiehuis. Of heerlijk wandelen, fietsen door de uitgestrekte bossen en heidevelden. Maar ook te paard over de vele aangelegde ruiter- en menroutes die de Veluwe rijk is. Het park heeft één ontvangstruimte De Happetapperij met daarin de receptie, een bar en een eetgelegenheid.

Ligging
Dit kleinschalige vakantie wellnesspark is een nieuw park midden op de Veluwe. Kleinschalig opgezet maar met alle luxe van deze tijd. Een sfeervolle locatie om heerlijk te genieten van de rust.

Omgeving

Wandelen
Er zijn diverse wandelroutes verkrijgbaar. Aan de overkant van De Eikensingel ligt Kroondomein Het Loo. Dit prachtige gebied, op kleine afstand van de grootste zandverstuiving van West Europa, biedt de mogelijkheid om lange wandelingen te maken. Op korte afstand van De Eikensingel ligt ook het Kootwijkerzand om prachtige lange wandelingen te maken.

Fietsen
U kunt fietsen en mountainbiken over de vele aangelegde fietsroutes die de Veluwe rijk is. Heel veel fietsroutes door kleine dorpjes, over landweggetjes nieuw aangelegde verharde fietspaden of fietsen tussen de koeien over de heidevelden. De Veluwe is zeer geschikt om te fietsen.

Met onderstaand arrangement kunt u helemaal tot rust komen op vakantiepark de Eikensingel en geniet u van een heerlijk weekendje ertussenuit midden op de Veluwe!

Wellness op de Veluwe – Geniet van pure verwennerij!
Een kleinschalig vakantie wellnesspark met 10 woningen ingericht met alle luxe van deze tijd. Gelegen midden op de Veluwe waar naar hartelust gefietst, gewandeld en paard gereden kan worden.

Met diverse wellnessfaciliteiten zoals een traditionele sauna met een dompelbad,prive jaccuzzi en verwarmd zwembad.En tuin met een overdekt terras.Een verwarmd zwembad met ligstoelen en parasols.Salon voor diverse beauty arrangementen.Een groot overdekt lounge terras met uitzicht op het zwembad.

Dit alles in een prachtige omgeving om weer helemaal tot rust te komen.Vakantie wellnesspark De Eikensingel heet u van harte welkom voor een weekendje weg, een korte vakantie of voor een wellness arangement midden op de prachtige Veluwe.