Menu
Gelderland / Veluwe / Winter

Groepsuitje op de Veluwe

Actieve groepsuitjes op de Veluwe, waarbij u leuke actieve activiteiten gaat doen buiten de stad en in de vrije natuur. Betaalbare uitjes waarbij u kunt genieten van verschillende activiteiten en kunt kiezen uit diverse cateringmogelijkheden.

Groepsuitjes Veluwe
Veelzijdige uitjes op de Veluwe en ook nog heerlijk in de natuur ook! Geniet van de prachtige natuur terwijl u met uw groep deelneemt aan een actief uitje. Denk bijvoorbeeld aan langlauf plezier circuit waarbij u een skiparcours af gaat leggen met onderdelen als de treinski, biatlon, boomstamzagen en nog veel meer. Alle spellen staan garant voor reuzeveel plezier, ongeacht leeftijd en conditie. Deze activiteit is helemaal afgestemd op z’n Oostenrijks, dus een glaasje glühwein onderweg mag zeker niet ontbreken! Na deze actieve dag kunt u genieten van een heerlijk Oostenrijks buffet. U waant zich dus helemaal in Oostenrijke sferen!

Mocht u niet zo van de Oostenrijkse sferen houden, zijn er ook nog andere mogelijkheden! Het GPS Avontuur! Dit avontuur bestaat uit 4 onderdelen. De fietstrein, steppen, een boswandeling en handboogschieten. U gaat werken met een GPS, videocamera, telefoons etc. Dit programma is erg populair omdat je tijdens de activiteiten kunt genieten van de prachtige natuur op de Veluwe.

Als u meer van puzzelen houdt, hebben we daar ook een leuk aanbod voor! Dit uitje is actief, maar op een andere manier! Hier word je denkvermogen goed op de proef gesteld.