Menu
Gelderland / Hotels / Kerst / Overnachten / Winter

Kerst in Montferland – 4 Dagen genieten op een havezathe

Heerlijk genieten met de kerstdagen in de sfeervolle havezathe aan de voet van de Montferlandse bossen. De feestdagen lekker buiten de deur vieren en verwend worden, dat wil toch iedereen.

Kerst in een sfeervolle havezathe
Heerlijk genieten met de kerstdagen bij René, Marja en hun medewerkers in de sfeervolle havezathe aan de voet van de Montferlandse bossen. De feestdagen lekker buiten de deur vieren en verwend worden, dat wil toch iedereen. En ondanks dat u niet thuis bent zult u zich hier zeker snel thuisvoelen en kunt u genieten van de gastvrijheid!

Havezathe met uitzicht op de Montferlandse bossen
De ligging en het karakter van deze prachtig verbouwde boerderij maken het geheel tot een waar lustoord voor diegenen die in een historisch object er even helemaal “uit” willen zijn, met een fabuleus uitzicht op de Montferlandse bossen. Uitstekend om te fietsen en te wandelen of gewoonom rustig van elkaar te kunnen genieten.

Prima plaats om niets te doen, niets te hoeven! Mooie lounge met open haard, een sfeervol terras en een bourgondische keuken!

De kamers
Het hotel heeft 17 sfeervolle kamers, waarvan 9 standaard (douche of baden toilet), 3 comfort (tweepersoons bad of douche en toilet), 4 kamers met een eigen terrasje en 1 aangepast voor minder validen. Er is één suite (2-persoons bad, toilet en infrarood sauna). In het gehele hotel kan men gratis gebruik maken van draadloos internet.

Wat mag u verwachten met de Kerstdagen?
Het Kerstarrangement is met aankomst op dinsdag 24 december en vertrek op vijdag 27 december 2013.

U mag natuurlijk altijd eerder komen en/of later vertrekken. We kunnen dan nog een leuke aanbieding doen. Bij aankomst eerder en/of vertrek later: speciale prijs € 61,00 p.p.p.d. (normale prijs € 74,50 p.p.p.d.), dit is uiteraard inclusief 3-gangen à la carte diner.

Op dinsdag 24 december krijgt u bij binnenkomst een kopje koffie of thee en ligt er een presentje op uw kamer. Elke morgen kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en op Kerstavond serveren we een 3-gangen à la carte diner.

Op 1e Kerstdag ’s morgens koffie/thee met gebak en ’s avonds ’n exclusief 5-gangen kerstdiner, voorafgaand een aperitief en een amuse en als afsluiter koffie met huisgemaakte friandises. Op2e Kerstdag serveren we een heerlijk 4-gangendiner, voorafgaand een aperitief en als afsluiter koffie met huisgemaakte friandises.

Tijdens de kerstdagen kunt u Kerstconcerten bezoeken, winterse wandelingen maken, stadjes bezoeken, …. Kortom, er is van alles te doen! Maar…. lekker niets doen en bij de open haard zitten is ook een aanrader!

Bij dit Kerstarrangement in Montferland is inbegrepen:

 • Bij aankomst op 24 december een kopje koffie of thee en een presentje op de kamer
 • 3 Overnachtingen
 • 3x uitgebreid ontbijtbuffet
 • 3-gangen à la carte diner op Kerstavond
 • 1e Kerstdag ’s morgens koffie/thee met gebak
 • Exclusief 5-gangen kerstdiner op 1e Kerstdag, voorafgaand een aperitief en een amuse en als afsluiter koffie met huisgemaakte friandises
 • Op 2e Kerstdag een heerlijk 4-gangendiner, voorafgaand een aperitief en als afsluiter koffie met huisgemaakte friandises

Prijzen per persoon:

 • Standaard kamer € 264,50
 • Comfort € 282,50
 • Terraskamer € 264,50
 • Suite € 349,50
 • Single € 425,00

Leuke aanbieding als u langer wilt blijven!
Bij aankomst eerder en/of vertrek later: speciale prijs € 61,00 p.p.p.d. (normale prijs € 74,50 p.p.p.d.), dit is uiteraard inclusief 3-gangen à la carte diner.

De prijs van dit 4-daags Kerstarrangement is geldig van 24 tot 27 december 2013.

Meer weten over dit uitgebreide 4-daags Kerstarrangement in Montferland?