Menu
Gelderland / Kerst

KERST TIP: Kerst Kraampjesbuffet in Gelderland

Kerstkraampjes met live cooking vol met lekkernijen! 1e en 2e Kerstdag kunt u vanaf 18.00 uur genieten van een gezellige avond in Kerstsfeer met entertainment en een verrassend kraampjesbuffet. Een all-inclusive Kerstarrangement met natuurlijk kunnen de kinderen zich vermaken in binkie’s speelparadijs.

Gezellig eten op 1e of 2e Kerstdag – De IJsselhoeve in kerstsfeer
Overheerlijk Kraampjes-Buffet met een ruime keuze aan vis-, vlees- en onze vermaarde wild-gerechten. “1e en 2e Kerstdag”vanaf 18:30 uur tot ± 22:00 uur (zaal open 18:00 uur). Genieten van een gezellige avond in “Kerstsfeer”. met entertainment.

U wordt welkom geheten door de Kerstman met een welkomstdrankje. Een all-inclusive “Kerst-Kraampjes-arrangement”,met onbeperkt drankjes, bier, fris en wijnen. Tot slot een grandioos “Kerst-Dessert-buffet”. Dit alles voorzienmet veel Entertainment. Alle kinderen gratis spelen in “Binkie-Speelparadijs”. Een groots “KERSTFEEST” voor een ieder.

Kerst Ijsselhoeve

Kerst kraampjesbuffet voor de hele familie
Kerst-voorgerecht:We serveren op iedere tafel 3 soorten cocktails:vis-, vlees- en wild- cocktail. Dat wordt genieten. Geserveerd met stokbrood en kruidenboter.

Soep: Kerst-soep in terrine geserveerd met stokbrood en kruidenboter en voor de kids tomatensoep

Grandioos Buffet met Live-Cooking:
We serveren een heel uitgebreid buffet met een vis-, vlees- en de welbekende wildgedeelte,zoals: Gebakken Schotse zalm, tongfilets, gamba’s,kabeljauw, Gelderse beenham, biefstuk van de haas, varkenshaas-medaillons, entrecôte, IJsselhoeve-schotel, speenvarkenfilet, reebiefstuk, hazenpeper, wildgoulash, wildzwijnmedaillons, reepeper, stoofpeertjes, enz. De Koks zullen diverse vlees-, vis- en wild-gerechten à la minute bereiden (dat is mooi om te zien, maar vooral lekker). Geserveerd met bijpassendesalades, rauwkosten, groenten en aardappelgarnituren.

Dessert:
Een buffet vol lekkernijen, met o.a. Bavaroises,mousse, fruit,dessert-taarten, ijssoorten en nog veel meer lekkernijen. Een ware traktatie van de Kerstman.

Wilt u ook genieten van deze geweldige TIP: Kerst Kraampjesbuffet in Gelderland?