Menu
Fietsen / Gelderland / Veluwe / Wandelen / Weekendje weg

Kom de Veluwe ontdekken tijdens het 3-daags Fiets- en Wandelarrangement

Fietsen en wandelen op de Veluwe

Snuif de heerlijke geuren op en geniet van de natuur tijdens een bijzondere fiets- of wandeltocht over de Veluwe! Verken de omgeving van het hotel, wandel naar Kasteel Staverden of fiets door de Kroondomeinen naar Paleis het Loo.

Verblijf in een gezellig hotel

U verblijft in een van de 172 comfortabel ingerichte hotelkamers. Laat u verrassen en geniet van de pure rust. Het hotel beschikt over diverse kamertypes, variërend van comfortabele 1-persoonskamers tot luxe premium kamers. Tevens zijn alle 2-persoonskamers in 2017 gerestyled en voorzien van een frisse moderne look. Alle kamers zijn uitgerust met Rituals verzorgingsproducten.

Culinaire mogelijkheden

Ook op culinair gebied za het hotel u zeker verrassen. Er zijn namelijk uitgebreide culinaire mogelijkheden:

  • Grand Café “De Schaapskooi”; het adres voor een heerlijke lunch, smaakvol diner en een goed glas wijn bij een gezellig haardvuur.
  • Restaurant “De Eetzael”; in de ochtend geniet u hier van een uitgebreid ontbijt en serveren wij voor groepen smakelijke lunch- en dinerbuffetten.
  • Terras met speeltuin; op een mooie zomerdag is het heerlijk toeven op het riante terras terwijl de kinderen spelen in de speeltuin.

Voor een goed glas wijn of Veluws biertje bent u van harte welkom in de Bar Lounge.

Geniet van een heerlijk weekendje fietsen en wandelen op de Veluwe tussen de natuur!

Redactie

Woon, werk en geniet dagelijks in Gelderland