Menu
Achterhoek / Fietsen / Gelderland / Wandelen / Weekendje weg

Landelijk genieten in de Achterhoek en lekker fietsen of wandelen

Hartje Achterhoek

Tijdens deze 3 dagen heeft u genoeg tijd om de prachtige natuur en de historische dorpen van de Achterhoek te ontdekken. In de ochtend heerlijk ontbijten en ga vervolgens een sportieve fiets of wandeltocht door de Achterhoek maken, onder tussen kunt u het lunchpakketje nuttigen. Geniet in de avond van het heerlijke 3-gangen diner dat voor u geserveerd wordt in het restaurant.

Landelijk gelegen hotel

Ons hotel is een kleinschalig en landelijk gelegen hotel in Ruurlo met een prachtige locatie in de Achterhoek. Het hotel beschikt over 9 hotelkamers. In het oude deel van de boerderij vindt u de gezellige bar met een open haard. Het fijnproeversrestaurant bevindt zich in de aangebouwde serre. Tijdens het mooie weer kunt u genieten op het grote terras.

Komt u met de fiets, u kunt uw fiets hier gerust stallen. Heeft u een e-bike, opladen van de elektrische fiets is ook geen probleem.

Heerlijke Nederlandse en Franse gerechten

In ons restaurant worden er heerlijke Nederlandse en Franse gerechten geserveerd. Wanneer het mogelijk is proberen wij ook zoveel mogelijk met streekproducten te werken. Op onze menukaart staan een aantal klassieke Franse gerechten. En voor de zeevrucht liefhebbers hebben wij ook een aparte kreeftenkaart. Ook hebben wij een wijnkaart waarbij er een uitgebreide keuze aan verschillende soorten wijn is.

Er even lekker tussenuit wandelen of fietsen in de Achterhoek vanuit Ruurlo!

Redactie

Woon, werk en geniet dagelijks in Gelderland