Menu
Familie & Kinderen / Gelderland / Veluwe / Weekendje weg

TOP 3: Leuke Familieaanbiedingen op de Veluwe

Lekker genieten van Leuke Familieaanbiedingen op de Veluwe. Lekker een paar dagen genieten. De Veluwe is één van de mooiste regio’s van Nederland. Fietsen, wandelen, een leuke stad bezoeken. Op de Veluwe is het allemaal  mogelijk. 

Leuke Familieaanbiedingen op de Veluwe

Ook voor de KIDS is het er heerlijk vertoeven. Voor vandaag heb ik 3 Toppers uitgelicht voor u met de 3 Meest Leuke Familieaanbiedingen van dit moment. Geniet van één van deze aanbiedingen en verblijf in een hotel chalet.

Verblijf in een Finse Chalet op de Veluwe

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar ’s avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

TOP 3 Leuke Familieaanbiedingen op de Veluwe
  1. KIDS for FREE familiearrangement – 2=1 SUPER aanbieding
  2. 4=2 Midweek hotelaanbieding op de Veluwe – NU extra Voordelig genieten
  3. 2=1 Familieweekend op de Veluwe – Intiem genieten

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl