Menu
Gelderland / Kerst / Veluwe

Familie aanbieding: Kerst vieren in een Kasteel inclusief dagje Paleis het Loo

Met de Kerstdagen genieten van heerlijke diners, een kerstbrunch en u kunt een bezoek brengen aan Paleis ’t Loo. Beleef deze sfeervolle dagen in een prachtige omgeving, volledig in kerstsfeer gehuld om zo deze gezellige dagen samen door te brengen. Met z’n tweetjes, het hele gezin of juist gezellig met vrienden? Boek nu deze 3-daagse Kerstaanbieding op de Veluwe.

Wanneer u de oprijlaan van het landgoed oprijdt begint het kerstsprookje. Sneeuw kunnen wij u niet garanderen, maar sfeer gelukkig wel. In stijl gedekte tafels, heerlijk dineren, passende muziek en onze gastvrije bediening zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten tijdens de kerstdagen. Neemt u het hele gezin mee? Uw kinderen zijn ook van harte welkom. Een speciaal kinderkerstmenu zorgt ervoor dat zij ook heerlijk mee kunnen genieten met een uitgebreid kerstdiner.

Kerst op het Loo – een prachtig stukje geschiedenis
Buiten op het voorplein kondigt een grote feestelijk verlichte kerstboom aan wat in het paleis is te zien. Met feestelijk gedekte tafels, kerstbomen, festoenen en guirlandes geeft het museum in de periode rond Kerstmis bezoekers een indruk van 300 jaar kerstfeest bij de Oranjes. Door het gehele paleis heen zijn kerstbomen in verschillende stijlen opgesteld. Op 1e kerstdag bieden wij u de mogelijkheid om zelf te genieten van Paleis ’t Loo in kerstsfeer.

Het Kerstarrangement
Beleef met uw gehele familie een onvergetelijke kerst bij dit kasteel. Heerlijk ontspannen, samen zijn en genieten, dat is de missie van ons kerstarrangement. Wanneer u de oprijlaan van het landgoed oprijdt begint het kerstsprookje. Sneeuw kunnen wij u niet garanderen, maar sfeer gelukkig wel. In stijl gedekte tafels, heerlijk dineren, passende muziek en onze gastvrije bediening zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten.

Het 3-daags kerstarrangement is aankomst op zaterdag 24 december en vertrek op maandag 26 december 2016.

Zaterdag 24 december
Uw hotelkamer is beschikbaar vanaf 14.00 uur. Bij aankomst ontvangt u bij de receptie diverse fiets- en wandelroutes. In de gezellige bar staat een kop koffie met iets lekkers voor u klaar.

Om 19.00 uur wordt u terug verwacht in het kasteel waar u in de watten wordt gelegd met een heerlijk 4-gangen diner, samengesteld door de chef kok. U overnacht in één van de hotelkamers en geniet de volgende morgen, vanaf 8 uur van een heerlijk ontbijtbuffet.

Zondag 25 december
Na het ontbijt staat om ca. 10.15 uur de bus klaar die u naar het geheel in kerstsfeer gehulde Paleis ’t Loo brengt. Om 15.15 uur keert u weer terug richting het kasteel, waar u om ca. 16.00 uur arriveert.

Om 18.30 uur zal de 1e kerstdag in het teken staan van een culinair 6-gangen diner.

Maandag 26 december

Na een goede nachtrust staat er voor u een lekker kopje koffie met een Kerststol klaar. Om 12.00 uur is er de traditionele kerstbrunch in het kasteel, aansluitend is er een vrij programma (wellicht een leuke winterwandeling over het Landgoed). Om 18.30 uur een heerlijk 5-gangen diner.

Klik hier voor meer informatie over het Kerstarrangement in een kasteel inclusief dagje Paleis het Loo.