Menu
Dierentuinen / Familie & Kinderen / Gelderland

Met de kids naar de dierentuin?

Genieten van leuke familiearrangementen en trek er even lekker op uit. Met z’n allen een dagje naar één van de mooiste dierentuinen en lekker samen genieten van een welverdiend familieweekendje.

In Burgers Zoo in Arnhem gaan de jonge giraffen al bij meer dan 10 graden naar buiten. Het mooie weer komt er aan dus plan een bezoekje en maak er een compleet weekendje van. Profiteer nu van onze special Burgers’ Zoo Familie aanbieding en ga de de jonge giraffen met eigen ogen bekijken.

In Dierenpark Emmen kunnen de neushoorns die voor nakomelingen moeten zorgen elkaar nog niet echt uitstaan, maar wie weet komt daar binnen kort verandering in. Wat je al wel kunt zien is een Ringstaartmaki. Dit bijzondere diertje is op Valentijnsdag geboren en krijgt waarschijnlijk de naam Valentino óf Valentina.

Wil je wat meer in het midden van het land een dierenpark bezoeken, dan is Ouwehand in Rhenen een leuke aanrader. Daar kun je de ijsberen Freedom en Viktor bewonderen die elkaar na 3 jaar weer herenigden in januari of de jonge struisvogels bewonderen.

Check onze leuke dierentuin aanbiedingen en ga er even lekker op uit met de kids.

Redactie

Woon, werk en geniet dagelijks in Gelderland