Menu
Dierentuinen / Gelderland / Veluwe / Weekendje weg

Nieuw: Weekendje weg en bezoek Burgers Zoo op de Veluwe

Een weekendje weg met het hele gezin in een luxe hotel gecombineerd met een dagje uit naar Burgers Zoo. Super leuk gezinsuitje op de Veluwe!

Met spraakmakende attracties als de Dessert, Burgers’ Bush, de Ocean, Rimba en Safari is Burgers’ Zoo in Arnhem één van de drukst bezochte dierenparken van Nederland. De beroemde dierentuin staat garant voor een dag vol ontspanning voor het hele gezin. Benieuwd naar alle attracties? Boek dan nu ons Beestachtig arrangement!

Prachtige landgoed aan de rand van de Veluwse bossen
Landgoed Avegoor kent een bijzonder rijke geschiedenis. Het landgoed zelf dateert uit 1356 en behoorde van 1648 tot 1800 aan de familie Van Oranje. Het huidige ‘Koninklijke’ landhuis werd gebouwd in 1847. Vandaag de dag wordt dit landhuis gebruikt voor de ontvangst van onze gasten. En wat voor een ontvangst. Laat u verrassen door de serene en authentieke atmosfeer van lang vervlogen tijden. Ontdek zelf hoe het heden en verleden naadloos in elkaar overvloeien.

Het rijk van eeuwenoude beuken en eiken voorziene landgoed van negen hectare ligt aan de rand van de Veluwe, maar ook het bruisende stadshart van Arnhem is voor de hotelgasten prima bereikbaar. In deze inspirerende omgeving, waar ongedwongen gastvrijheid tot ware kunst is verheven, komt iedereen tot rust. Gasten doen zich in de restaurants of op het terras tegoed aan de lekkerste gerechten, maken een wandeling over het prachtige landgoed of nemen een verkwikkende duik in het zwembad. Bovendien hebben ze er ook een sauna en tennisbaan tot hun beschikking.

Kamers
Het landgoed beschikt over vijf suites en 68 tweepersoonskamers, gelegen in het bijgebouw. Wat de tweepersoonskamers betreft kan er een keuze gemaakt worden uit de typen Comfort (deels kunstkamers) en Comfort met balkon. Voorts zijn er drie kamers voor mindervaliden en drie zogeheten connectingrooms; kamers die door middel van een afsluitbare tussendeur met elkaar verbonden zijn en daardoor ideaal zijn voor ouders met kinderen.

De suites zijn voorzien van een luxe badkamer met bad, gescheiden woon- en slaapvertrek en een balkon. De Comfort kamers met balkon hebben een tweepersoonsbed. Voor deze beide kamertypen geldt een toeslag.

De restaurants
In het restaurant worden eerlijke gerechten geserveerd die geïnspireerd zijn op de Internationale keuken en Mediterrane keuken. Daarbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van dagverse en regionale ingrediënten. De chef-kok speelt bij het samenstellen van de menu’s graag in op de seizoenen.

Kom ook genieten van dit heerlijke Weekendje Weg en bezoek Burgers Zoo op de Veluwe!