Menu
Dagje Uit / Gelderland / Kastelen

Mookerheide Fair in Molenhoek

De 3e editie van de Mookerheide Fair vindt wederom plaats op Landgoed, Jachtslot de Mookerheide in de Molenhoek, 7 km achter Nijmegen en wel op vrijdag 10 tot en met zondag 12 oktober 2014 op Landgoed, Jachtslot de Mookerheide. Dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur. Tijdens deze Mookerheide Fair, waar ruim 60 standhouders op exclusieve wijze de laatste trends aan u ten toon stellen, staan ook dit jaar vele soorten activiteiten op het programma! Voor ieder wat wils, voor jong en oud.

Dieren – Houdt u van dieren, dan komt u goed aan uw trekken tijdens de drie fair dagen. U kunt denken aan roofvogelshows, border collie demonstraties (schapen drijven), vliegvissen, jachthonden (proeven, behendigheid), jachtpaarden, ponyrijden, Jack Russell races en alpaca’s. Uiteraard kunt u op deze dagen ook uw eigen trouwe viervoeter aangelijnd meenemen.

Mookerheide Fair

Muziek – Jachthoornblazers, Schotse piperbands en nog vele anderen zullen deze dagen muzikaal begeleiden.

Culinair – Heel bijzonder tijdens de Mookerheide Fair is de Cour Culinaire waar bezoekers vooral via hun zintuigen uitgebreid worden geprikkeld en geïnformeerd over alle ins en outs op bourgondisch gebied. Proeverijen en delicatessen maken deel uit van de Cour Culinaire.

Pk’s – Tevens zal er dagelijks een show van diverse pk’s te zien zijn. U kunt denken aan oude tractoren, paard en wagen en oldtimer auto’s etc. Ook hier mag u met uw eigen bijzondere pk aan komen rijden! Bovenstaande programma onderdelen zijn onder voorbehoud!

Rijksmonument Jachtslot de Mookerheide is gelegen in een 144 hectare natuurgebied en heeft veel te bieden. “In het slot zelf treft u bijvoorbeeld tien salons voor privédiners, lunches, high tea’s of feesten, zeven luxe hotelkamers, de torenkamer met op heldere dagen een uitzicht van 40 kilometer, Brasserie du Bois voor al uw diners en lunches gedurende zeven dagen per week en wijnkelder C’est la Vie. Dat biedt veel mogelijkheden. Het landgoed op de grens van Limburg en Gelderland is nog veel groter. Daar treft u bijvoorbeeld vergaderaccommodatie de Stijgbeugel met vier vergadersalons en een grote presentatiezaal waarbij zelfs ruimte om een auto te presenteren. In residentie de Jachthoorn zijn er veertien luxe hotelkamers en suites gelegen. The Cottage is een vrijstaande villa met drie hotelkamers, woonkamer en keuken, the Scottish Barn wordt gebruikt voor informele barbecues of feesten en de Stoeterij is onze feestaccommodatie. Keuze genoeg dus.” Voor ieder wat wils!

Wilt u meer weten over de Mookerheide Fair?