Menu
Gelderland / Kerst

Nieuw: 2-daags Kerstarrangement op een Kasteel in Gelderland

Als u de oprijlaan op rijdt komt u al in de kerststemming, de 7000 kerstlampjes stralen u tegemoet. Bij dit 2 daags kerstarrangement gaat u genieten van luxe amuses en een heerlijk romantisch 4-gangen diner met begeleiding van onze huispianist.

Kerstprogramma
24 december
Wij ontvangen u in ons uitbundig in kerstsfeer versierde huis en heten u van harte welkom met een kopje koffie en lokale lekkernij. ’s Avonds ontvangen wij u met een sprankelend glas Zuid-Afrikaanse Vonkelwijn en luxe amuses. Aansluitend vangt uw diner aan in onze sfeervolle Serre en Sociëteitszaal. Onze huispianist brengt u met zijn romantische tonen al helemaal in de kerststemming. De chef-kok heeft voor u een culinair 4-gangen diner samengesteld. Voor de nacht kunt u kiezen uit een comfort hotelkamer of een luxe hotelkamer in de Orangerie, het Koetshuis of het Kaapse Huis.

25 december
In de ochtend presenteren wij een uitgebreid kerstontbijtbuffet.

Kasteel Engelenburg

Overnachten op een kasteel
Het hotel beschikt over 41 eerste klas kamers, 19 eeuws serre restaurant, Engelse lounge, middeleeuwse wijnkelder en een 9-holes golfbaan.

Kasteel Engelenburg heeft 41 hotelkamers en suites. Deze zijn gelegen in het Koetshuis, de Orangerie en het Kaapse Huis. Er is geen kamer gelijk en elke kamer heeft een hedendaags comfort zoals een luxe badkamer, airconditioning, minibar en koffie- en theefaciliteiten. De kamers zijn ingericht met prachtige stoffen, antieke meubelen en koloniale en Zuid Afrikaanse accenten.

Wakker worden en nog even verder dromen. U bent op kasteel Engelenburg. Door het open raam hoort u de vogels. Over de slotgracht kijkt u het kasteelpark in. Een oase van rust en ruimte. U zakt terug in de weelderige kussens en geniet van een kopje thee en een warme croissant. Heden en verleden komen hier samen.

Wilt u ook genieten van dit geweldige 2-daags kerstarrangement in Gelderland – Genieten op een kasteel?