Menu
Gelderland / Hotels / Overnachten

Nieuw: 2 dagen Relaxen in Zutphen

Zorg voor jezelf, een weldadige massage, een verkwikkende yogales, slenteren door het oude centrum van Zutphen met verstilde hofjes en inspirerende winkeltjes, goodfood in restaurant SENSE, een frisse duik in het zwembad, relaxen bij de open haard en nog veel meer. Gun jezelf deze weldadige minivakantie die maakt dat je anders naar huis gaat dan je kwam.

Het restaurant
Brasserie SENSE maakt het mogelijk uw gezonde eetgewoonten tijdens uw vergadering of weekendje weg gewoon voort te zetten óf u juist te laten inspireren door nieuwe verantwoorde creaties. Bij mooi weer gaan de deuren open naar de terrassen waar u kunt ontbijten, lunchen en dineren in een zonnige en relaxte sfeer.

Het hotel
Voor zowel een actieve break, een ontspannen verblijf als een zakelijke bijeenkomst is dit hotel de juiste locatie. Dit 4-sterren resort biedt verrassende mogelijkheden voor sport en ontspanning. Het is de perfecte uitvalsbasis voor een weekendje weg met familie of een sportief groepsuitje. Naast 67 verzorgde hotelkamers zijn er 12 vergaderkamers en is er overal gratis WiFi internet beschikbaar. Het hotel heeft ook een gouden Green Key certificaat. voor duurzaamheid en een PSO erkenning voor MVO.

Geniet van dit heerlijke arrangement met een yogales, korting op een beautybehandeling en gebruik van de wellnessfaciliteiten met 2 dagen Relaxen in Zutphen!