Menu
Gelderland / Weekendje weg

Nieuw: Groepsweekend bijtanken en bijpraten in Zutphen

Tijd voor een korte break tussen alle drukte door? Boek het Bijtanken & Bijpraten groepsarrangement: neem de tijd voor elkaar en kom gezellig sporten, dineren en ontspannen met vrienden of familie. Kom tot rust in het zwembad en de sauna. Gooi een balletje op de bowlingbaan en geniet van een 3-gangen diner en een barbecuediner.

Het hotel
Voor zowel een actieve break, een ontspannen verblijf als een zakelijke bijeenkomst is dit hotel de juiste locatie. Dit 4-sterren resort biedt verrassende mogelijkheden voor sport en ontspanning. Het is de perfecte uitvalsbasis voor een weekendje weg met familie of een sportief groepsuitje. Naast 67 verzorgde hotelkamers zijn er 12 vergaderkamers en is er overal gratis WiFi internet beschikbaar. Het hotel heeft ook een gouden Green Key certificaat voor duurzaamheid en een PSO erkenning voor MVO.

Oase van rust
Omringd door de Veluwe en de Gelderse Achterhoek is het hotel een oase van rust. Een schitterende fietstocht langs de IJssel brengt u naar het centrum van de Hanzestad Zutphen met haar monumentale panden, uitnodigende terrasjes en originele winkeltjes. Ontdek Zutphen en haar prachtige omgeving op een actieve manier.

Via diverse routes kunt u kennismaken met de historie van Hanzestad Zutphen. Ook de fietsroute langs de Berkel is een aanrader. Fiets- en wandelroutes zijn verkrijgbaar bij de receptie. U kunt ook fietsen huren in het hotel.

Klik hier voor meer informatie over dit heerlijke Groepsweekend in Zutphen!