Menu
Gelderland / Hotels / Overnachten

Nieuw: 2 dagen wandelen inclusief Stadswandeling in Harderwijk

In dit vier sterren hotel in het centrum van Harderwijk geniet u van een heerlijk weekendje weg. U wordt ontvangen met een heerlijk stukje Arretjescake. Harderwijk leert u kennen met een echte stadsgids die u een leuke rondleiding geeft.

Het hotel
Sinds 1875 is dit hotel een familiebedrijf waar service en gastvrijheid de hoogste prioriteit hebben. Het hotel beschikt over standaard, comfort en luxe kamers, deze zijn op basis van beschikbaarheid te boeken.

Het sfeervolle Café-Brasserie biedt alle mogelijkheden om te genieten van heerlijke vis- en vleesspecialiteiten. Dankzij de Veluwe en het Veluwemeer is ontspannen en recreëren hier een tweede natuur geworden. Watersport, Walibi Holland, het Dolfinarium, Wellness Resort de Zwaluwhoeve; er is meer dan genoeg te beleven!

Het hotel is makkelijk bereikbaar op circa 2 minuten afstand van de A28. Het biedt gratis parkeergelegenheid op loopafstand en overnachtende hotelgasten kunnen tegen betaling gebruik maken van de hotelgarage. Tevens is de locatie uiterst goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Hotel kamers

Standaard 1-persoonskamer
Standaard Eénpersoonskamer met: koffie- en theefaciliteiten, telefoon, digitale televisie, kluis, föhn en douche.

Standaard 2-persoonskamer
Een standaard kamer met alle faciliteiten voor uw comfort!
Standaard Tweepersoonskamer met: koffie- en theefaciliteiten, telefoon, digitale televisie, kluis, föhn en douche.

Comfortabele 1-persoonskamer
Comfortabele éénpersoonskamer met koffie- en thee faciliteiten, digitale televisie, telefoon, föhn, kluis en douche of bad.

Comfortabele 2-persoonskamer
Comfortabele tweepersoonskamer met koffie- en thee faciliteiten, digitale televisie, telefoon, föhn, kluis en douche of bad.

Klik hier voor dit heerlijke arrangement en kom ook 2 dagen Wandelen inclusief Stadswandeling in Harderwijk.