Menu
Gelderland / Kerst / Veluwe

Nieuw: 3-daagse Kerstspecial – Genieten op de Veluwe tijdens de Kerstdagen

Beleef het ultieme kerstgevoel

Voor wie denkt dat de Veluwe alleen mooi is in het voorjaar/de zomer heeft het mis! Dit prachtige natuurgebied is namelijk ook schitterend in de winter. Voor wie het ultieme kerstgevoel wilt beleven op de Veluwe zit met het 3-daagse Kerstspecial – Genieten op de Veluwe tijdens de Kerstdagen op de goede plek!

Dit jaar vier jij maar liefst 3 dagen kerst. Tijdens jouw verblijf in het mooie hotel in het Gelderse Elspeet, wordt alles voor jou geregeld. Zo kun je de feestdagen feestelijk inluiden met de fles wijn die je bij aankomst krijgt, begin je de dagen goed met een ontbijtbuffet en kun jij heerlijk gaan genieten van een uitgebreid kerstbuffet inclusief Hollands assortiment. Klink dat niet als een onbezorgde kerst?

Vier kerst in een luxe 4-sterren hotel

Aan de rand van de prachtige Veluwe vind je in het dorpje Elspeet het luxe 4-sterren hotel waar jij de komende 2 nachten gaat verblijven. Dit hotel heeft maar liefst 172 kamers welke allemaal voorzien zijn van heerlijke rituals producten. Het hotel heeft de beschikking over een restaurant waar je een heerlijk hapje kunt eten en een bar waar je een lekker drankje kan nuttigen.

Kom jij ook de kerst op de Veluwe beleven?