Menu
Gelderland / Veluwe / Weekendje weg

Nieuw: 3-daagse Zomerknaller op de Veluwe – Profiteer van 40% korting!

Boek nu deze fantastische zomerknaller en profiteer van 40% korting! De locatie is gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren en biedt naast de chalets waar u kunt overnachten volop mogelijkheden op en rondom de locatie om te genieten van de Veluwe.

Overnachten
Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar ’s avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Op de begane grond staan 2 eenpersoonsbedden. Het 3e bed is alleen met een trapje te bereiken.

Activiteiten
Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Ook op zoek naar een geweldige 3-daagse Zomerknaller op de Veluwe? Profiteer nu van 40% korting!