Menu
Gelderland

Nieuw: Culinair Weekendje Weg op een Gelders Kasteel

Een arrangement, speciaal samengesteld voor fijnproevers. Geniet van de sterke combinatie van prinsheerlijk overnachten op een Kasteel en de sterke punten van onze Franse keuken.

De keukenbrigade van Best Western Premier Kasteel De Vanenburg stelt met veel zorg een overheerlijk viergangen verrassingsmenu voor u samen. Hierbij wordt uiteraard geheel rekening gehouden met uw dieetwensen en voorkeuren.

De chef kok heeft in de afgelopen 22 jaar al veel ervaring opgedaan binnen de cuisine française. Samen met zijn team werken zij dagelijks aan verrassende gerechten van hoge kwaliteit.

Het Hotel
Wij beschikken over 52 hotelkamers die allen zijn gelegen op ons landgoed. De kamers bevinden zich verspreid over vier hofjes rondom het kasteel, midden in de natuur.

Champagne

Onze 24 Comfort eenpersoonskamers meten circa 17 vierkante meter en zijn verspreid over diverse hofjes rond de kasteelgracht en hebben een eigen terras. De 22 Deluxe tweepersoonskamers zijn voorzien van een woongedeelte met een zithoek en bureau en meten circa 27 vierkante meter. Onze 4 Executive tweepersoonskamers zijn voorzien van extra luxe zoals een Nespresso koffiemachine en een ruime badkamer met jacuzzi. De 2 Superior suites zijn vrijstaande gebouwen met een eigen entree vanuit de kasteeltuin. De suites bieden met 54 vierkante meter een ruim verblijf met een grote woonkamer en een keuken, tot in detail afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Na uw overnachting kunt u genieten van een ruim gesorteerd ontbijt in het kasteel.

Het Landgoed
Kasteel De Vanenburg is gelegen op een authentiek 17e-eeuws landgoed, gelegen in de bosrijke omgeving van de Veluwe.

Al direct bij aankomst zullen u en uw gasten de natuur ten volste ervaren door de vele prachtige oude bomen, beekjes en lanen die ons landgoed van 55 hectare sieren. Historische assen, lanen en waterlopen bepalen de structuur van het landgoed. Onder assen verstaan we de diverse zichtlijnen die rondom het Kasteel zijn gecreëerd. Wij spannen ons in om de landschappelijke, ecologische en cultuurhistorische waarde van het landgoed zoveel mogelijk te behouden.

Wilt u ook eens een Culinair Weekend Weg op een Kasteel?