Menu
Avondje uit / Gelderland / Nijmegen

Nieuw: Minute to win it in Nijmegen – compleet uitje met stadsspel en diner

Speel dit wervelende tv programma nu groepsspel in Nijmegen! Een actief en razend spannend groepsuitje dat erg geschikt is voor teambuilding. Samen met vrienden of collega’s ga je strijden om de felbegeerde Minute to win it hoofdprijs.

Compleet uitje: stadsspel & 3-gangen Diner.
Minute to win it, de spannende spelshow uit de VS is ook in Nederland een daverend succes. In het nieuwe programma moeten deelnemers binnen 1 minuut behendigheidsspelletjes uitvoeren. Voeren zij er 10 goed uit achter elkaar, dan ontvangen zij de hoofdprijs van 100.000 Euro!

Speel dit wervelende tv programma nu groepsspel in Nijmegen! Een actief en razend spannend groepsuitje dat erg geschikt is voor teambuilding. Samen met vrienden of collega’s ga je strijden om de felbegeerde Minute to win it hoofdprijs. Pak punten met behendigheidsopdrachten en maak je onsterfelijk in een minuut!

minute to win it

Uitdagend groepsuitje in Nijmegen!
Je wordt na de uitleg in teams verdeeld en geinformeerd over welke spellen er uitgevoerd dienen te worden. De teams kunnen zich hier op voorbereiden en bepalen wie welke kwaliteiten bezit. Wie blijkt er verrassende individuele kwaliteiten te hebben en voert het snelst de behendigheidsspellen uit? En wie is er meer geschikt voor de kennisopdrachten. Samen bepaal je wie wat gaat doen in het spel.

Beschik je over lef, tactisch inzicht en doorzettingsvermogen, dan is Minute to win it echt iets voor jouw team! In een hilarische competitieve strijd wordt uiteindelijk bepaald welk team de Minute to Win it hoofdprijs mag opeisen. Aansluitend kun je dit unieke spel gezellig bespreken tijdens een heerlijk diner in cafe Van Buren!

De locatie in Nijmegen voor workshops en uitjes!
Cafe Van Buren is een stijlvol eetcafe in hartje Nijmegen en staat bekend om de vriendelijke bediening en de gevarieerde en uitgebreide menukaart. De perfecte locatie voor een gezellige borrel, lekker uit eten met vrienden en s avonds gezellig uitgaan in het centrum van Nijmegen. Het arrangementen aanbod is zeer uitgebreid en voor iedere groep is er een passend uitje: van creatieve workshops en vrijgezellenfeesten tot compleet verzorgde themafeesten. Cafe Van Buren heeft twee aparte ruimtes waar u ongestoord kunt vertoeven. Natuurlijk passen we het programma graag aan uw persoonlijke wensen aan. Vraag snel naar de verschillende mogelijkheden.

Wilt u ook met uw groep dit geweldige spel Minute to Win It Nijmegen spelen?