Menu
Avondje uit / Gelderland / Hotels / Overnachten

Nieuw: Exclusief Concert Ruth Jacott in Wageningen inclusief Overnachting

Beleef dit exclusieve concert van Ruth Jacott op zaterdag 10 juni 2017 in Wageningen. Blijf daarna lekker slapen in dit bijzondere hotel op de Wageningse Berg.

Op 10 juni 2017 geeft Ruth Jacott een exclusief concert in Wageningen.

Ruth Jacott is al vele jaren een van de meest succesvolle artiesten in Nederland. Ze speelde hoofdrollen in musicals en is het laatste decennium vooral bekend als popzangeres. Sinds 1993 brengt ze zeer succesvolle albums en geweldige singles uit. Hiervoor ontving zij inmiddels drie platina en vijf gouden platen. Haar repertoire is indrukwekkend, haar presentatie onontkoombaar fascinerend. Het land wil haar zien en horen. Geen wonder: een optreden van Ruth Jacott is een belevenis die u niet snel vergeet. Wereldklasse in het kleine Nederland!

Concertinformatie
Datum: Zaterdag 10 juni 2017
Locatie: Hotel de Wageningsche Berg
Speelduur: 2 x 45 minuten
Duur: 20:00 uur tot 01:00 uur
Zaal open: 20:00 uur (Voorprogramma)
Voorprogramma: Ramon Boekel
Ruth Jacott in Concert: Rond 22:00 uur
Muziek: Ruth Jacott door de jaren heen

Het hotel en de faciliteiten
4-Sterren hotel de Wageningsche Berg is gevestigd op één van de mooiste locaties van Nederland, midden in de bosrijke omgeving tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Neder-Rijn. Door de ligging op de Wageningse Berg is het uitzicht over de rivier, de uiterwaarden en de Betuwe werkelijk fenomenaal. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het 340 stoelen tellende panoramaterras zich nu al ontpopt heeft tot een attractie van formaat.

Wilt u ook genieten van dit heerlijke arrangement: Exclusief Concert Ruth Jacott met Overnachting in Wageningen?