Menu
Gelderland / Overnachten

Nieuw: Nachtje weg in de Kerstvakantie in Zutphen

Tijdens de Kerstvakantie kunt u voordelig genieten van een nachtje weg in Zutphen. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de Hanzestad Zutphen en verken de prachtige omgeving.

Het hotel
Voor zowel een actieve break, een ontspannen verblijf als een zakelijke bijeenkomst is dit hotel de juiste locatie. Dit 4-sterren resort biedt verrassende mogelijkheden voor sport en ontspanning. Het is de perfecte uitvalsbasis voor een weekendje weg met familie of een sportief groepsuitje. Naast 67 verzorgde hotelkamers zijn er 12 vergaderkamers en is er overal gratis WiFi internet beschikbaar. Het hotel heeft ook een gouden Green Key certificaat. voor duurzaamheid en een PSO erkenning voor MVO.

Oase van rust
Omringd door de Veluwe en de Gelderse Achterhoek is het hotel een oase van rust. Een schitterende fietstocht langs de IJssel brengt u naar het centrum van de Hanzestad Zutphen met haar monumentale panden, uitnodigende terrasjes en originele winkeltjes.

Het restaurant
Brasserie SENSE maakt het mogelijk uw gezonde eetgewoonten tijdens uw vergadering of weekendje weg gewoon voort te zetten óf u juist te laten inspireren door nieuwe verantwoorde creaties. Bij mooi weer gaan de deuren open naar de terrassen waar u kunt ontbijten, lunchen en dineren in een zonnige en relaxte sfeer.

Klik hier voor meer informatie over dit heerlijke Nachtje weg in de Kerstvakantie in Zutphen.