Menu
Fietsen / Gelderland / Veluwe

Review TIP: Midweek Fietsen op de Veluwe

Gun uzelf een ontspannen vakantie en boek deze 5 daagse Midweekaanbieding, nu voor een wel héél speciale prijs! Word één met de natuur en kom los van de zorgen van alledag. Even helemaal tot rust komen en genieten op de fiets door de Veluwse bossen en prachtige natuurschoon.

Grand Cafe
Even een krantje lezen na een uitgebreid ontbijt. Een kop koffie nuttigen na een lange wandel- of fietstocht ’s middags. Genieten van een borrel en een schaaltje bitterballen? Het kan allemaal in ons gezellige Grand café.

Neem plaats in onze loungebanken en geniet van de warme sfeer bij onze openhaard. De bediening staat klaar om uw bestelling van de kleine kaart in ontvangst te nemen.

Naast ons Grand café is er ook nog een bar “de Putter”. Deze ruimte leent zich uitermate goed voor bedrijfs- en familiefeestjes. Er heerst dezelfde aangename en gezellige sfeer als in het Grand café. Voordeel is echter dat u deze ruimte geheel voor uw eigen gezelschap kunt reserveren.

Uw hotel voor een fantastisch Midweek op de Veluwe
Vanuit een rijke geschiedenis van 85 jaar gastvrijheid, ontvangen wij vandaag de dag duizenden gasten van over de hele wereld die bij ons veel meer krijgen dan alleen een goed bed.

Even helemaal tot rust komen op het mooiste plekje van de Veluwe. Gun uzelf een ontspannen vakantie. Word één met de natuur en kom van de zorgen van alledag.

Het hotel beschikt over een eigen restaurant waar u heerlijk kunt dineren, een bar voor een gezellig drankje en natuurlijk de omgeving die uitnodigt om prachtige wandelingen te maken. U krijgt in het hotel speciale Klompenroutes mee om mooie tochten te maken.

De 81 comfort kamers beschikken over alle gemakken die u nodig heeft voor een aangenaam verblijf. Tv, telefoon en badkamer met douche en haardroger. De helft van onze comfort kamers hebben een uitloop naar een eigen terras.

Review: ” 5 daags fietsarrangement in een gastvrij hotel en een schitterende omgeving. Behulpzaam personeel op een prachtige locatie in het groen en vlakbij het centrum. Ook voor het ontbijt en lunchpakket alle lof “ Jan Cranenbroek geeft een 8!

Kom ook genieten van een heerlijke Midweek Fietsen op de Veluwe!