Menu
Gelderland / Weekendje weg

Nieuw: Romantisch Genieten aan de IJssel

Tussen de rivier de IJssel en het Nationaal Park Veluwezoom ligt het Gelderse dorp Dieren. Aan de Noorderstraat in Dieren staat onze Villa. Het pand is in 1880 gebouwd als houtzagerij en na een grote renovatie in 2007 stijlvol ingericht om gasten te ontvangen in alle luxe en met alle comfort.

Overnachten
Villa Veertien heeft de allure van een hotel maar het gezellige karakter van een Bed and Breakfast. De tuin van Villa Veertien ligt direct aan de IJssel en gasten kunnen genieten van een prachtig uitzicht op de rivier en de uiterwaarden.

Kamers en Suites
Villa Veertien heeft 5 luxe logeer-kamers. Bij een overnachting hoort een uitgebreid ontbijt. Het gebruik van de volautomatische koffiemachine is bij de kamerprijs inbegrepen.
Naast koffie en thee zijn andere dranken ook verkrijgbaar.

de IJssel

Alle logeerkamers zijn voorzien van luxe sanitair en airconditioning. Vanuit de 3 grootste kamers hebben logees direct zicht op de IJssel. Alle gasten kunnen gebruik maken van de vide en het balkon met een prachtig uitzicht.

Overal in de villa is een goede wifi-ontvangst waarvan zonder extra kostengebruik gemaakt kan worden. Het is mogelijk auto’s binnen de poort te parkeren en er is voldoende ruimte om de (elektrische-) fietsen te stallen. Ook zijn er fietsen beschikbaar die per dag gehuurd kunnen worden. Villa Veertien biedt geen onderdak aan huisdieren. Het Nationaal Park Veluwezoom ligt om de hoek en de steden Arnhem, Zutphen en Doesburg zijn binnen 15 minuten met de auto te bereiken.

Wilt u ook genieten van een prachtig uitzicht over IJssel met een Romantisch Nachtje weg?