Menu
Avondje uit / Gelderland

Uit Tip: All Inclusive Après Ski Party in Gelderland

Op 28 februari staat er weer een ALL INCLUSIVE Themafeest voor de deur bij de IJsselhoeve in Doesburg. Bent u ook op zoek naar een avondvullend programma, maar bent u maar met een klein groepje? De All Inclusive Themafeesten bieden hiervoor een perfecte mogelijkheid want u kunt vanaf 2 personen al deelnemen aan deze geweldige avond uit!

Het feest voor de winter of doe eens gek in de zomer.

De Après-ski avond is een avond vol gezelligheid, waarbij u zich voor even in Tirol waant. Ja, echt waar. U kunt de beentjes laten zwaaien en zwieren op de geweldige muziek op deze avond. Bij binnenkomst wordt er glühwein geschonken. Deze wordt uitgereikt door onze Heidy. Daarna serveren we koffie met koek en doen de muzikanten hun uiterste best om zo snel mogelijk de gezellige Oostenrijkse sfeer te creëren. Drankjes zijn er naar keuze en ook de bierpullen ontbreken niet. Verder zijn er diverse activiteiten als spijker slaan, het befaamde bierpul schuiven en wordt er een jodelwedstrijd georganiseerd. Voor de beste jodelaar hebben we een beker.

IJsselhoeve, Doesburg

Van al deze activiteiten krijgt u natuurlijk honger. De kookbrigade van ‘De IJsselhoeve’ presenteert dan ook een geweldig buffet met Hollandse en Oostenrijkse gerechten. Als een ieder genoeg gegeten heeft, barst het feest weer los met ‘The Happy Hour Crew’. ‘s Avonds is er een live optreden van een bekende regionale artiest. Zo ziet u maar weer, ook deze avond is een waar spektakel. Tot slot is er een heerlijk dessert, een overheerlijke bol roomijs met slagroom en een lekker stuk apfelstrudel.

De avond duurt van 19.30 tot 24.00 uur, dus vier en een half uur volop genieten!

Voor de gasten zijn er verschillende ‘giveaways’.

Benieuwd naar het programma en de prijs of wilt u graag genieten van deze All Inclusive Après Ski Party in Gelderland?