Menu
Actief uit / Arnhem / Avondje uit / Gelderland

Nieuw: Salsa dansen op de Korenmarkt in Arnhem

Dit is het perfecte uitje voor vrijgezellenfeesten: een swingende salsa workshop midden in het centrum van Arnhem en aansluitend de hele nacht door feesten op de bruisende Korenmarkt!

Vrijgezellenuitje met een workshop Salsa
Een workshop salsa dansen leent zich super als vrijgezellenfeest, maar is ook echt een aanrader voor bedrijven. Ontdek het samen tijdens dit swingende groepsuitje op de dansvloer: want salsa dansen is hot! Onze professionele begeleiding houdt rekening met de beginners, de basispassen zijn eenvoudig. De instructrice zorgt ervoor dat iedereen lekker in z’n vel zit en gezellig mee doet en door de op opzwepende ritmes staat zeker niemand stil!

Boek deze vrolijke workshop bij 5th Avenue en kom samen met vrienden en collega’s genieten. Super vrijgezellenuitje, maar zeker ook voor groeps- en bedrijfsuitjes!

Salsa dansen

5th Avenue: een bijzonder ervaring!
5th Avenue bevindt zich midden op de historische Korenmarkt, het bruisend hart van Arnhem, en staat bekend om de sfeervolle modern/klassieke ambiance. Een locatie met voor ieder wat wils. Een luxe kopje koffie of thee, borrelen of een speciaal arrangement; allemaal mogelijk dankzij een doordachte inrichting met zowel intieme plekjes als royale feestruimtes. En bij mooi weer kun je buiten op het terras genieten van de gezelligheid op het plein.

Maak kennis met de spectaculaire arrangementen en workshops voor groepen! Vraag naar de mogelijkheden, er is echt voor ieder wat wils:van creatieve workshops en groepsuitjes tot compleet verzorgde Themafeesten. Van originele vrijgezellenuitjes en bruiloftslocatie tot aan vergader- en borrelarrangementen!

5th Avenue staat voor stijl en kwaliteit!

Wilt u ook genieten van het Salsa dansen op de Korenmarkt in Arnhem voor het volgende vrijgezellenfeest?