Menu
Avondje uit / Gelderland

Spannend avondje uit met een Spooktocht in Gelderland

Een geweldig spannende spooktocht door het Wolfersveen (Achterhoek). Griezeling zal over uw rug lopen van de momenten dat plots een wolf, heks of zonderling figuur u laat schrikken. Na de tocht wordt het nog super gezellig in het café met een drankje.

Spooktocht door Wolfersveen (het gebied van de Witte Wolven met zwarte voeten)
Bent u op zoek naar de juiste invulling van uw familiedag, vriendenfeest of personeelsuitje waarbij is gekeken naar maximaal tijd, voor een minimale prijs met een hoog vermaak en plezier gehalte? Dan is de Spooktocht door de omgeving van Wolfersveen van ’t Wolfershuus een arrangement dat u zeker aan zal spreken. (Dit spannende arrangement is minder geschikt voor hartpatienten en zwangere personen).

Programma spoken en feesten
Klokslag 20:00 uur moet iedereen aanwezig zijn (op laatkomers kan niet worden gewacht). Tijdens de koffie met ovenkoek (plaatselijk lekkernij van de bakker) zal er in thema gehulde sfeer een verhaal worden vertelt alvorens u in groepen op pad gaat door de buurt van Wolfersveen.

Heks Spooktocht

Tijdens deze tocht kunt u meerdere malen oog in oog komen te staan met één van de Witte Wolven, met zwarte voeten, die hier in de omgeving zijn waargenomen. Onderweg komt u ook nog op bezoek bij heksen die voor innerlijke versterking zorgen.
Diegene die uiteindelijk van de tocht terug komen, kunnen genieten van heerlijke broodje warm vlees. Vegetarisch? Geen probleem, meld dit even vooraf.

Met muziek zal er voor een uitstekende feest stemming worden gezorgd, zodat u tot 01.00 uur volop de gelegenheid krijgt om gezellig na te borrelen en te praten over de spannende gebeurtenissen.

Veelzijdige locatie
Van groot tot klein en van eenvoudig tot uitgebreid, bij Zaal Susebeek ’t Wolfershuus is bijna alles mogelijk. Het bedrijf beschikt over een grote zaal voor groepen tot 250 personen en een café voor zo’n 100 gasten met de mogelijkheid om feesten van 20 personen tot zelfs 350 personen onderdak te bieden.

Daarnaast beschikt ’t Wolfershuus over 5 ha terrein met 3 voetbalvelden, Quadbaan, beach volleybal veld, speeltuin en kleedruimtes met douche. Hierdoor is het zelfs mogelijk om bedrijfsfeesten van boven de 350 personen te verzorgen, waarbij dan gebruik gemaakt kan worden van tenten.

Door de centrale ligging tussen Arnhem, Deventer, Enschede aan de doorgaande weg N315 (Doetinchem-Ruurlo) en de ruime parkeerfaciliteit is het een unieke plek voor iedere ontmoeting.

Wilt u ook genieten van een Spannend Avondje uit in Gelderland met een Spooktocht?