Menu
Gelderland / Weekendje weg

Nieuw: Seizoensaanbieding in de Achterhoek

Boek en geniet deze zomer extra in het Montferland en profiteer van deze zomerse aanbieding. 3 Dagen nu voor een wel héle mooie Zomerse prijs! Houdt u van fietsen en wandelen dan ligt het Montferlandse bos aan de voordeur van dit hotel maar ook shoppen in Doetinchem of relaxen in een wellness center in de buurt behoren tot de mogelijkheden.

Het sfeervolle hotel in de Achterhoek
Het hotel is een sfeervolle en gastvrije locatie in één van de mooiste plaatsjes van de Gelderse Achterhoek, Zeddam. Het uitzicht op de Montferlandse bossen, de aanwezigheid van unieke bezienswaardigheden en de vele sportieve mogelijkheden maken uw verblijf in ons hotel uiterst prettig.

Het hotel is sfeervol ingericht met diverse ruimtes voor elk wat wils. U kunt comfortabel zitten in onze gezellige lounge of ‘hoog zitten’ voor een spelletje in onze mooie serre met het uitzicht op het bos. Voor een drankje of een heerlijk aperitief kunt u in onze bar terecht. Naast de gezelligheid binnen bent u ook buiten bij ons aan het juiste adres. Op de verschillende aantrekkelijke en vernieuwde terrassen staan diverse zitjes waar u zowel overdag als ’s avonds heerlijk kunt toeven.

Kamers
De comfortabele kamers zijn voorzien van douche, toilet,telefoon en KTV. Daarnaast kunt u ook kiezen voor de luxe kamers die voorzien zijn van douche, toilet, telefoon, KTV, internet en een zitje.

De keuken
Onze koks bereiden elke dag voor u een 3-gangen keuze diner. Zij werken uitsluitend met de verse grondstoffen die in deze regio te vinden zijn. U kunt de maaltijd gebruiken tussen 18.00 en 19.30 uur in onze mooie eetzaal of bij mooi weer op één van onze gezellige terrassen. Vooraf kunt u natuurlijk een aperitief gebruiken in onze knusse bar. ‘Eten naar uw keus, op de tijd van uw keus.’ Naast de genoemde faciliteiten beschikken wij over voldoende eigen parkeergelegenheid en een ruime overdekte fietsstalling.

Geniet ook van een Weekendje weg met deze Seizoensaanbieding in de Achterhoek.