Menu
Arnhem / Gelderland

Sinterklaas in de historische kelders in Arnhem

Na de feestelijke intocht verhuist Sinterklaas ook dit jaar weer met al zijn pieten naar de Historische Kelders onder de Rijnstraat. De ingang kunt u vinden aan de Oude Oeverstraat 4a.

Ook dit jaar verblijft Sinterklaas weer in de Historische kelders van Arnhem. In de ‘Sinterklaas Kelders’ is natuurlijk weer heel veel te zien en te doen.

Bekijk de werkkamer, slaapkamer en badkamer van Sinterklaas. Bezoek de keukenkelder waar speculaas en marsepein gemaakt wordt, de schatkelder met de schatkist van Sinterklaas, en de slaapkamer van de pieten.Er is zelfs een pietenkapper in de knipkelder en de dokterpiet komt kijken of je geen pepernoot in je oor hebt. Natuurlijk wordt Americo goed verzorgd door de stalpiet.

In bijna alle kamers zijn er pieten aanwezig en Sinterklaas zelf is er natuurlijk ook om alle tekeningen en verlanglijstjes in ontvangst te nemen. Daarnaast kunnen kinderen ook nog hun pieten diploma halen door verschillende opdrachten uit te voeren zoals pepernoten gooien, pakjes in schoorstenen stoppen, dakrand lopen enz..
Sinterklaas hoopt ook dit jaar weer veel kinderen zelf de hand te mogen schudden.

Prijzen:
< 2 jaar gratis > 3 jaar € 3,50 pp
Kinderen via scholen € 1,75 per tien kinderen 1 begeleider gratis, meer begeleiders € 3,00

Meer weten over de Sinterklaaskelders in Arnhem?