Menu
Gelderland / Veluwe / Weekendje weg / Wellness

Nieuw: Wellnessweekend op de Veluwe

Even helemaal tot rust komen op het mooiste plekje van de Veluwe? Gun uzelf een ontspannen vakantie. Word één met de natuur en kom los van de zorgen van alledag. Met deze Wellness Special zou dat zeker moeten gaan lukken!

Vanuit een rijke geschiedenis van 85 jaar gastvrijheid, ontvangen wij vandaag de dag duizenden gasten van over de hele wereld die bij ons veel meer krijgen dan alleen een goed bed.

Even helemaal tot rust komen op het mooiste plekje van de Veluwe. Gun uzelf een ontspannen vakantie. Word één met de natuur en kom van de zorgen van alledag.

Het hotel beschikt over een eigen restaurant waar u heerlijk kunt dineren, een bar voor een gezellig drankje en natuurlijk de omgeving die uitnodigt om te fietsen, wandelen of gewoon lekker een terrasje te pakken en …..Neem lekker even de tijd voor uzelf.

U overnacht in een luxe suite dus u komt hier helemaal tot rust. Hierin combineren wij ruimte met klasse, warmte met een klassieke uitstraling. In uw suite is een flatscreen, telefoon, kluisje, zithoek en badkamer met bad en douche, toiletartikelen en haardroger aanwezig.

Wellness
Bij ons hotel leggen we u graag in de watten. Hier mogen onze wellnessfaciliteiten natuurlijk niet in ontbreken. We hebben speciaal voor u verschillende mogelijkheden om heerlijk te ontspannen en tot rust te komen. Zo kunt u bij ons in één van de infraroodsauna’s of onder de zonnebank. Twee beautysalons waar u terecht kunt voor een heerlijke massage, gezichtsbehandeling, manicure of overige behandelingen.

Wilt u ook eens genieten van een Wellnessweekend op de Veluwe?