Menu
Achterhoek / Gelderland / Overnachten

Redactie TIP: Culinair Nachtje weg in de Achterhoek

Laat u verrassen door het schitterende monumentale en karakteristieke gebouw, het eigentijdse interieur, het professionele personeel maar vooral de relaxte sfeer. Het ligt in een prachtig park op 5 minuten loopafstand van het centrum van Doetinchem. Het hotel is geen slaapplaats maar een beleving!

Culinair genieten bij Arthurs
Restaurant ARTHURS is vernoemd naar chef Arthur Ross. Het restaurant heeft een warme uitstraling door het ‘hemelplafond’ met tientallen kleine lichtjes. Je neemt er plaats in een comfortabele rode fauteuil of op een zachte paarse bank.

Op basis van het aanbod van onze lokale producenten en leveranciers stelt chef Arthur Ross een 6-gangen proeverij voor je samen. Hou je van veel verrassingen? Dan is Arthurs proeverij echt iets voor jou!

De kamers – modieus, centraal en monumentaal
Alle 42 hotelkamers hebben een eigen stijl en inrichting waarin de sfeer van het historisch gebouw is gecombineerd met eigentijds design. Zo staat in onze Landleven kamer een Skoonbed, is er een digitaal verlichtingssysteem en moderne audio – en tv apparatuur. De stijlvolle shutters zorgen bovendien voor een unieke lichtinval.

In de Villa kun je kiezen in wat voor soort kamer je wil verblijven. Ben je een badder type? Kies dan voor één van onze waterpretkamers. Romantici voelen zich thuis in een romantische kamer en een zakelijk getint verblijf gaat uitstekend in een business kamer met een vergadertafel en afgesloten slaapvertrek.

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden? Het uitje heeft een gemiddelde van een 9,0!
“Alles was super vanaf de ontvangst tot het vertrek. Hier komen wij zeker terug”
Maria Geers geeft een 9.

Wilt u ook genieten van een Culinair Nachtje weg in de Achterhoek?

Redactie

Woon, werk en geniet dagelijks in Gelderland