Menu
Gelderland / Weekendje weg

Nieuw: Openingsaanbieding in de Achterhoek

Speciale voorjaarsaanbieding in Gelderland. Dit hotel heeft een grote verbouwing achter de rug en is helemaal klaar voor haar gasten. Op en top genieten van de mooie omgeving, van het sfeervolle restaurant en het overheerlijk eten. Wanneer mogen wij u verwelkomen?

Ter ere van onze complete verbouwing en de heropening hebben wij nu een special aanbieding voor de eerste drie maanden van dit jaar. Dit arrangement kost slechts €99,00 per persoon en is inclusief 2 overnachtingen, 2 keer genieten van ons verwen ontbijt, een 3- en 4-gangen Diner, gebruik vanzwembad, sauna, solarium,WIFI, fiets en wandelroutes, fietsenstalling, oplaadpunten en parkeren! Wat wilt u nog meer!

Weekendje weg in de Achterhoek – relaxen en uitgebreid dineren
In ons sfeervolle restaurant geniet u van de creaties van onze chef-kok Hans Wissink.Op onze menukaart treft u vindingrijke klassieke gerechten met ingrediënten die u terug leiden naar de Gelderse streek “De Achterhoek”. Combineert u dit met een heerlijk glas Gelderse wijn?Onze keukenbrigade houdt graag rekening met uw wensen en/of diëten. Onze koks garanderen u een tongstrelende beleving.Ons restaurant is gebaseerd op de wining&dining formule. Dagelijks hebt u een ruimte keuze uit open wijnen die u per glas kunt bestellen.

Voorjaarsaanbieding in Lochem
Uw kamer is voor u gereed om 15:00 uur. U bent echter al de hele aankomstdag van harte welkom om gebruik te maken van al onze faciliteiten. Wij stallen uw koffers en u kunt er alvast op uit met de fiets, zwemmen of een versnappering nuttigen in onze brasserie.Het maakt niet uit waar uw voorkeur naar uit gaat: een romantisch weekendje weg, een culinair evenement of sportief zijn in de bossen van de Achterhoek, bij ons bent u aan het juiste adres!

Boek nu ook deze geweldige Openingsaanbieding in de Achterhoek!