Menu
Dagje Uit / Familie & Kinderen / Gelderland

Redactie TIP! Familie reunie – Gezellig familie uitje met de hele familie in Gelderland

Bent u op zoek naar een leuk idee voor uw familiereunie? Boek dan het familiereunie arrangement in Doesburg, Gelderland. Super gezellige activiteiten voor jong en oud en na de actieve dag met z’n allen lekker eten. Succes verzekerd!!

Het programma is ontzettend veelzijdig! Er zijn diverse activiteiten die er gedaan kunnen worden en voor de kinderen is er speelparadijs Binkie, een indoor speelparadijs waar ze zich goed kunnen vermaken. Als u helemaal uitgeput bent van al die leuke activiteiten staat er een heerlijke maaltijd klaar. Hutselpannen! Nooit van gehoord? Lekker bakken en braden in een hele grote pan met de hele familie. Leuk!

Voor elk feest – groot of klein – moet u bij ‘De IJsselhoeve’ zijn. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.
Restaurant & Partyboerderij de IJsselhoeve is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.

Ook beschikt de IJsselhoeve over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.

Wilt u meer weten over deze geweldige Familie Reünie in Gelderland bij Partyboerderij de IJsselhoeve?