Menu
Arnhem / Gelderland / Musea

Beleef Landleven in het Nederlands Openluchtmuseum

Beleef Landleven is hét evenement voor iedereen die van buitenleven houdt, van vrijdag 11 t/m zondag 13 september 2015 van 10.00 – 17.00 uur in het idyllische Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.

Geniet van talloze activiteiten, er is volop gelegenheid tot het proeven van overheerlijke streekgerechten, demonstraties van oude en vooral nog zinvolle ambachten. Op deze dagen komt het magazine Landleven tot leven. Op deze website vindt u alle informatie over Beleef Landleven 2015. U leest over het programma, kunt kaarten bestellen, er is informatie over de route en wilt u een stand op Beleef Landleven, dan kunt u terecht bij de informatie voor standhouders.

Bent u Museumkaarthouder? Dan kunt u gratis naar Beleef Landleven! Om u wat extra’s te bieden hebben wij exclusief voor Museumkaarthouders het Flierefluiter arrangement samengesteld. Lees er hier meer over: beleeflandleven.nl/museumkaart

Voor wie?
Voor iedereen die buiten woont, werkt of leeft en/of van het buitenleven houdt. Beleef Landleven is een leuk dagje uit voor het hele gezin. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.

Mensen met een handicap
Rollators en rolstoelen zijn beperkt beschikbaar. Wilt u zeker zijn van een hulpmiddel, neem dan uw eigen rollator of rolstoel mee. De markt vindt plaats in een weide waar geen verhard pad is.

WdKLandleven

Fjällräven kinderworkshop tijdens Beleef Landleven
Beleef Landleven (11 t/m 13 september 2015) is ook een belevenis voor kinderen. Ze kunnen bijvoorbeeld een houten vogelhuisje maken bij de stand van Fjällräven.
Kind versiert een vogelhuisje.

Tijdens Beleef Landleven kunnen kinderen zich naar hartenlust uitleven tijdens de kinderworkshop van Fjällräven. Met behulp van een bouwpakket kunnen kinderen op eenvoudige wijze hun eigen houten vogelhuisje in elkaar zetten. Vervolgens kan het huisje naar eigen smaak en inzicht ingekleurd worden.

Deze kinderworkshop duurt circa 20 minuten en is gratis te volgen op de Beleef Landleven markt, naast de pagode van Fjällräven. Beleef Landleven is van 11 t/m 13 september in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.

Wilt u meer weten over Beleef Landleven in het Openluchtmuseum?