Menu
Dagje Uit / Gelderland / Nijmegen

Nieuw: Vrijgezellenuitje Nijmegen: Crazy 88

Geweldig origineel vrijgezellenuitje door Nijmegen!
Wie in is voor doorgedraaide, komische spelletjes, kan zich helemaal uitleven tijdens het stadsspel Crazy 88. Dit waanzinnige spel is gebaseerd op het geruchtmakende televisieprogramma Crazy 88, waarin het getal 88 staat voor 88 doldwaze opdrachten, die allen binnen een bepaalde tijd uitgevoerd dienen te worden. Speel nu zelf met uw gezelschap dit hilarische spel in het centrum van Nijmegen. En wees gewaarschuwd, want wie te licht over dit spel denkt, zal niet als winnaar uit de strijd komen!

Wat staat je te wachten tijdens Crazy 88?
Onder genot van een kopje koffie en appelgebak worden de teams gevormd en het spel uitgelegd. Dan ligt het centrum van Nijmegen op je te wachten, gewapend met een lijst met opdrachten stap je binnen in de wereld van de Crazy 88’s!

Moed, doorzettingsvermogen en een dosis creativiteit kun je wel gebruiken tijdens deze tocht door de stad, want je moet de meest uitdagende, dwaze en soms spannende opdrachten snel weten uit te voeren, alvorens je door mag. Hierbij kan het zomaar gebeuren dat je midden op een druk plein samen een gechoreografeerde dans ten uitvoer moet brengen of dat je zomaar ergens bij iemand op de koffie gaat. Daarnaast moet je geld verdienen voor nieuwe opdrachten, waardoor de meest doldwaze situaties ontstaan.

Met een aansluitend diner in cafe van Buren is je vrijgezellenfeest helemaal geregeld!

De locatie in Nijmegen voor workshops en uitjes!
Cafe Van Buren is een stijlvol eetcafe in hartje Nijmegen en staat bekend om de vriendelijke bediening en de gevarieerde en uitgebreide menukaart. De perfecte locatie voor een gezellige borrel, lekker uit eten met vrienden en s avonds gezellig uitgaan in het centrum van Nijmegen. Het arrangementen aanbod is zeer uitgebreid en voor iedere groep is er een passend uitje: van creatieve workshops en vrijgezellenfeesten tot compleet verzorgde themafeesten. CafeVan Buren heeft twee aparte ruimtes waar u ongestoord kunt vertoeven. Natuurlijk passen we het programma graag aan uw persoonlijke wensen aan. Vraag snel naar de verschillende mogelijkheden!

Wilt u ook genieten van een Geweldig Vrijgezellenuitje in Nijmegen?