Menu
Actief uit / Gelderland / Veluwe

Review TIP: Curing Workshop in Gelderland

Een gezellige curling clinic, waarbij tactiek vereist is. U zult zien dat de deelnemers fanatieker worden naarmate ze de slag te pakken krijgen!

Leuk groepsuitje, curling
Een gezellige curling clinic, waarbij tactiek vereist is. U zult zien dat de deelnemers fanatieker worden naarmate ze de slag te pakken krijgen!

Lekker curlen met de curling clinic
Het programma begint met koffie en thee. Curling wordt in wedstrijdvorm gespeeld. De groepen worden ingedeeld en de deelnemers krijgen uitleg op de baan. Het curlingtoernooi wordt op speciale matten gespeeld. Het is de bedoeling de curlingstenen zo dicht mogelijk in het spelcentrum,de dolly,te laten glijden. Maar let op: als de steen in het huisligt, bestaat de kans dat uw tegenstander deze eruit tikt. U kunt ook kiezen om de steen te beschermen met een ‘guard’. Enige tactiek is een vereiste, maar dat komt tijdens het spel vanzelf.

Na afloop volgt een prijsuitreiking met een ingelijste groepsfoto van het winnende team.

Activiteiten voor de hele familie
Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Curling workshop

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden? Dit arrangement heeft een gemiddelde van een 8,3!
“Het was een geweldig leuke middag, we hebben erg veel lol gehd”
Anoniem geeft een 8.

“Wij zijn ontvangen met een heerlijk stuk gebak en werden royaal van koffie voorzien. Helaas liet het weer ons in de steek en werden wij tijdens de tocht overvallen door regen, veel regen… We zijn uiteindelijk teruggaan naar de lokatie en hadden verwacht dat we konden wachten op de bbq, maar we werden aangenaam verrast toen ons een extra activiteit werd aangeboden. We hebben nog gezellig met z’n allen een spelletje curling gedaan en daarna heerlijk gegeten! De familie kijkt terug op een geslaagde familiedag voor groot en klein.”
Anoniem geeft een 9.

“Zeer klantvriendelijk. Heldere afspraken, achteraf geen nare verrassingen. Keuze mogelijkheid aanbetalen of alles in één keer afrekenen. We hebben het erg naar ons zin gehad!”
Anoniem geeft een 8.

Wilt u ook eens actief bezig zijn met de Curling Workshop in Gelderland?