Menu
Dagje Uit / Gelderland

Review TIP: Pannenkoekenboot in Zaltbommel

Voor een heerlijke dagje uit voor het hele gezin of gezelschap hoeft u niet verder te zoeken. Reserveer een plaatsje op de pannenkoekenboot!

Rondvaart over de Waal
Tijdens de 2 uur durende rondvaart op de pannenkoekenboot kunt u genieten van het natuurschoon en hoort u van alles over de scheepvaart. Daarnaast kunt u op de pannenkoekenboot smullen van de overheerlijke pannenkoeken die de kok voor u klaarmaakt!

Goed om te weten:
De Pannenkoekenboot vaart van 13.00 tot 15.00 uur (andere tijden in overleg). De minimale deelname per afvaart is 20. U kunt zicht als groep, gezin of individueel inschrijven. De vaartocht duurt ongeveer 2 uur, tijdens de tocht kunt u onbeperkt genieten van heerlijke pannenkoeken. Bijvoorbeeld: naturel- en spekpannenkoeken met suiker, stroop of andere lekkernijen. Als afsluiting staat er een heerlijk toetje voor u klaar.

Review: “Het was een hele leuke middag! lekkere pannenkoeken, vlotte, ontspannen bediening en dan het varen er nog bij. We hebben er zeer van GENOTEN. ga zo door schipper en personeel. met vriendelijke groet fam. Los.”

Geniet van dit heerlijk dagje uit en rondvaart met de Pannenkoekenboot in Zaltbommel