Menu
Gelderland / Hotels / Veluwe

Super Uitje – 2 Dagen Genieten op de Veluwe met Live Cooking

Het Live Cooking Dinner arrangement is een echte aanrader wanneer u even wilt ontsnappen aan de hecktiek van alle dag. Ook de prijs is zeer voordelig! U geniet gegarandeerd van uw verblijf op de Veluwe! Ook te boeken voor meerdaagse verblijven.

Ontspannen weekend op de Veluwe
ReeHorst in Ede is hét hotel voor een bijzonder aangenaam verblijf. Ideaal om te ontspannen tijdens uw weekend op de Veluwe.

Alles onder 1 dak!
Wij bieden alles onder 1 dak. Een sfeervol hotel,uitstekend Live Cooking Dinner restaurant, gezellige lounge, brasserie en wijnbar, ontspannen terras (in de zomer) en extra uitgebreid Veluws ontbijtbuffet.

Dat voelt u!
Persoonlijke service en een unieke en warme sfeer
Het vriendelijke team besteedt oprecht veel aandacht aan alle details en kwaliteit, zodat u volop en ontspannen geniet van een 4-sterren service. Dat voelt u. Bijzonder vriendelijk en opvallend gastvrij! Met de vele mogelijkheden én de warme en gezellige sfeer is ReeHorst dan ook een absolute aanrader voor uw overnachting(en).

Benieuwd wat uw voorgangers van dit arrangement vinden?
Wij zijn uitermate tevreden over het hotel en de service..De kamer was naar tevredenheid..het eten was super lekker en de bediening goed.
Het is zeker een aanrader om nog een keertje te doen…

Wilt u meer weten over het Live Cooking Dinner Arrangement op de Veluwe?

Redactie

Woon, werk en geniet dagelijks in Gelderland