Menu
Dagje Uit / Gelderland

Tip van de Redactie: Familiedag op de Boerderij in Gelderland

Bent u op zoek naar een leuk idee voor uw familiereünie? Boek dan het familiereünie arrangement in Doesburg, Gelderland. Super gezellige activiteiten als koemelken, skilattenrace, spijkerslaan, boogschieten die voor de nodige strijd en hilariteit zullen zorgen. Voor jong en oud en na de actieve dag met z’n allen lekker eten. Succes verzekerd!

Programma – Dagje uit met uw familie
We ontvangen u met een kopje koffie en een gezelligheidskoek. Daarna gaat u beginnen aan 1,5 uur gezelligheid met diverse activiteiten zoals koemelken, skilattenrace, spijkerslaan, boogschieten, goalschieten, hoefijzer werpen, buksschieten. Voor de kinderen is er vrij entree in het binnenspeelparadijs Binkie.

Na de activiteiten kunt u genieten van een heerlijke maaltijd. Eerst een kop soep met stokbrood en dan lekker met z’n allen hutselpannen, waarbij u zelf uw vlees en groenten bereidt. Ons motto is hierbij ‘onbeperkt smullen’! U krijgt nog een overheerlijke ijscoupe na. We sluiten dit gezellige arrangement af met koffie en een bonbon. Voor de kinderen hebben we een speciaal menu.

speelparadijs binkie

Altijd feest in Gelderland!
Voor elk feest – groot of klein – moet u bij ‘De IJsselhoeve’ zijn. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.

Restaurant & Partyboerderij de IJsselhoeve is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.

Ook beschikt de IJsselhoeve over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden? Het arrangement heeft een gemiddelde van een 8,8!
“leuke locatie, goede bediening en service kortom geslaagde reunie”
A.M. Krijger-Dijkema geeft een 9.

“Wij hebben een topdag gehad bij jullie, alles was perfect. De kinderen hebben zich prima vermaakt een ideale gelegenheid om daar met de kinderen naar toe te gaan. vriendelijke groet Bep van Essen”
Bep van Essen-Mulder geeft een 9.

“De hele familiedag was goed georganiseerd en wij en onze gasten hebben van eten en drank en van de speelmogelijkheden genoten. Bedankt Hans-Dieter Lambertz”
Hans-Dieter Lambertz geeft een 9.

Bent u ook op zoek naar een Familiedag op de Boerderij in Gelderland?