Menu
Gelderland / Hotels / Weekendje weg

Nieuw: Romantisch Weekend Gelderland

Een sfeervolle en romantische nacht beleven? Dat kan met ons romantisch arrangement. U wordt gastvrij ontvangen met een glas bubbels en ’s avonds kunt u genieten van een tongstrelend diner in Restaurant EatCetera. Een ochtend kunt u gebruik maken van ons uitgebreide ontbijtbuffet en een ochtend serveren we, op de door u gewenste tijd, een heerlijk ontbijt op bed.

Kamers
Alle hotelkamers beschikken over eigen sanitair, telefoon, een kleurentelevisie en een kluisje. De luxe 2 persoonskamers zijn ruimer van opzet en voorzien van koffie- en theefaciliteiten. De kamers in Hof van Wageningen zijn “niet roken” kamers en het hotel is geheel rookvrij. In het kunt u gebruik maken van draadloos internet (gratis).

Romantisch Gelderland

De omgeving
Wageningen ligt aan de rand van de Veluwe en de Betuwe, in een verrassend mooie groene omgeving, perfect voor een romantisch uitstapje. Te voet of fietsend kunt u zelf de groene omgeving verkennen (fietsverhuur bij de receptie). Laat u verrassen tijdens uw fiets- en wandeltochten door bossen, heidevelden, zandverstuivingen en de prachtige uiterwaarden van de Rijn.

Op korte afstand vindt u diverse attracties zoals Ouwehands Dierenpark, Paleis het Loo, Burgers’ Zoo, Nationaal Park De Hoge Veluwe en het Nederlands Openluchtmuseum.

Wilt u ook eens genieten van een Romantisch Weekend Gelderland?