Menu
Fietsen / Gelderland / Weekendje weg

TOP 3: Lekker er op uit en Fietsen in Gelderland

Op zoek naar een weekendje fietsen? Lekker slapen aan de voet van de Veluwe of midden in het Montferland en vanuit het kleinschalige hotel maakt u prachtige fietsroutes. Bent u een echte fietsliefhebber? Boek dan nu één van deze 3 heerlijke toppers en kom ook Fietsen in Gelderland.

Hap en Trap arrangement op de Veluwe – 3 daags fietsarrangement

Fietsen in Gelderland? Slapen aan de voet van de Veluwe en vanuit uw gezellige en kleinschalig hotel fietst u de Veluwe op. Een heerlijke 3-daagse Fietsaanbieding om even lekker te fietsen. Ga er op uit met deze heerlijke Fietsaanbieding. De Veluwe is een prachtige omgeving om een mooie fietsroute te maken en te fietsen in Gelderland.

Dit Hap en Trap arrangement is inclusief: 2 Overnachtingen, 2 x een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet, 2 x een 3-gangen keuzemenu, fiets- en wandelkaart van Otterlo en omgeving en een welkomstpakketje.

Fietsend het Montferland ontdekken!

Montferland is een prachtig stuk natuur om er met de fiets op uit te trekken. Dit familiehotel is gelegen in het knusse, vriendelijke en gastvrije dorp Beek (aan de Duitse grens). Verken deze prachtige omgeving met dit Fietsarrangement. Lekker fietsen in Gelderland!

Dit Fietsarrangement in het Montferland is inclusief: Ontvangst met koffie of thee, 2 overnachtingen, 2 x een uitgebreid ontbijtbuffet, 2 x een 3-gangendiner en fietskaart met fietsroutes.

2 Dagen Fietsen, wandelen en genieten op een Kasteel

Heerlijke romantische fiets- of wandeltochten maken over de schitterende Veluwe en langs de Randmeren. Laat u verrassen door dit schitterende kasteel en verwen u zelf met 2 heerlijke dagen er op uit op de fiets! Fietsen in Gelderland was nog nooit zo leuk met deze heerlijke aanbieding.

Dit fiets- en wandelarrangement op een Kasteel is inclusief: Ontvangst met koffie, thee en een muffin, 1 overnachting, uitgebreid ontbijtbuffet, 3-gangendiner, lunchpakket, 1 dag fietshuur en diverse fiets- en wandelroutes.

Kom ook lekker Fietsen in Gelderland of lees hier meer TIPS voor een heerlijk Fietsarrangement!