Menu
Gelderland / Hotels / Overnachten

Redactie TIP: Ontspannen nachtje weg in de Achterhoek

Even heerlijk de tijd voor uzelf nemen en de zorgen de zorgen laten. Waar kan dat nu beter dan in de rust van de Achterhoek! U geniet van een heerlijk weekendje relaxen op je Auping bed. U dineert en overnacht in een prachtig landhuis. Ook heeft u de gelegenheid om op de eerste dag gezellig te shoppen in Doetinchem of de mooie omgeving per fiets te verkennen. U bent er écht even uit!

Een belevenis voor al uw zintuigen

Laat u verrassen door het schitterende monumentale en karakteristieke gebouw, het eigentijdse interieur, het professionele personeel maar vooral de relaxte sfeer. Het ligt in een prachtig park op 5 minuten loopafstand van het centrum van Doetinchem. Het hotel is geen slaapplaats maar een beleving!

Overnachten in een Lifestyle kamer

Lifestyle kamers hebben een eigen stijl en inrichting waarin de sfeer van het historisch gebouw is gecombineerd met eigentijds design. Opvallend is het gebruik van warme kleuren en stoffen en de speciale aandacht voor kunst. Het digitale verlichtingssysteem, de XL Auping bedden en de Amerikaanse shutters completeren een stijlvolle kamer.

Boek hier dit heerlijke Ontspannen nachtje weg in de Achterhoek!