Menu
Dagje Uit / Familie & Kinderen / Gelderland

TOP 3: Uit met Kinderen op de Boerderij

Kinderuitje op de boerderij. Organiseer een kinderfeestje of ga gewoon een gezellig dagje uit met de kids. Beleef de tijd van je leven met een kinderuitje op de partyboerderij.

Partyboerderij de IJsselhoeve

Altijd feest in Gelderland!
Voor elk feest – groot of klein – moet u bij ‘De IJsselhoeve’ zijn. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.

Restaurant & Partyboerderij de IJsselhoeve is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.

Ook beschikt de IJsselhoeve over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.

Binkie’s Speelparadijs

Partyboerderij de IJsselhoeve heeft een te gek Kinderpretparadijs! Een grandioos binnenspeelparadijs voor alle kinderen met ouders, opa’s en oma’s, of wie dan ook. Het is altijd kei-goed in ons Binkie’s Speelparadijs.

Meer dan 1000m2 binnenspeelplezier met o.a. een rodelbaan, supergave glijbaan van meer dan 6 meter hoog, legobouwstenen, spookhuis, klimwandenm, de Super-Spidertoren, waar je je zo door naar beneden kunt laten vallen, springkussen, maar ook een speciale speelruimte voor de allerkleinsten, waar ze lekker veilig alles kunnen ontdekken. Ook worden er regelmatig kindertattoo’s gezet, of kun je je laten schminken. Als u een feest geeft of lekker uit eten gaat, kunnen de kids tot in de kleine uurtjes spelen.

De Binnentuin
Bij mooi weer is de grandioos mooie binnentuin open. Hier kan men lekker genieten van het mooie weer en de loungebanken, ook onder de overkapping. Onze overheerlijke hapjes en drankjes zjin niet te versmaden.

Kortom, genoeg plezier voor jong en oud! Wilt u weten welke arrangementen het meest populair zijn bij de IJsselhoeve? Bekijk dan nu onze TOP 3 voor een Familieuitje op de Boerderij:

  1. Familie reunie – Gezellig familie uitje met de hele familie in Gelderland
  2. Zondagarrangement – Middagje plezier voor jong en oud
  3. KinderSpeelparadijs arrangement – Uitje voor kids met hun ouders

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl

P.S. Ontdek Doesburg voor meerdere uitjes op de Partyboerderij!