Menu
Achterhoek / Gelderland / Weekendje weg

Weekendaanbieding: Leuke Hotelaanbieding in de Achterhoek

Deze heerlijke 3 daagse hotel aanbieding is een compleet en prettig arrangement voor als u er even voordelig tussen uit wilt. Geniet van de sfeer, rust en de ruimte in de mooiste provincie van ons land; Gelderland en dan in het mooiste stukje de Achterhoek.

Het Achterhoek hotel arrangement is een compleet en prettig arrangement voor als u er even voordelig tussen uit wilt. U geniet van de sfeer, de rust en de ruimte in de mooiste provincie van ons land; Gelderland. Op steenworp afstand van de steden; Lochem, Deventer en Zutphen. De achterhoek biedt de mooiste stukjes natuur in combinatie met inposante landgoederen en kastelen. Als u terugkomt van uw wandeling of fietstocht geniet u na op het rustige tuinterras en laat u zich in de watten leggen in het restaurant. Bij slecht weer neemt u een heerlijke duik in het zwembad en komt u tot rust in de sauna.

U bent er écht even lekker tussen uit met deze 3 daagse Achterhoek aanbieding!

Puur genieten in de Achterhoek
Aan de voet van de Lochemse Berg in de Gelderse Achterhoek, temidden van bossen en weilanden, ligt het sfeervolle boektiek hotel (net buiten Lochem). Voor ontspanning is een wandeling in de omgeving puur genieten! Lochem is gelegen nabij de Hanzesteden Zutphen en Deventer. Of rust u liever uit in het hotel dan gaat u toch heerlijk relaxen in de sauna, zwembad en solarium.

Een heerlijk hotel om sfeervol te genieten!

Het hotel en de kamers
Het monumentale pand is gebouwd in 1870. Gelegen te midden van lommerrijke velden, bossen en vennen en op circa 2 kilometer van het gezellige stadscentrum van Lochem. Het boetiek hotel is het beste alternatief voor thuis; zowel voor zakelijke als voor toeristische verblijven.

Het hotel beschikt over 38 sfeervolle luxe hotelkamers.

Faciliteiten en Eigen Wellness
Fietsend of wandelend geniet u van de lommerijke velden, beken en vennen. Verblijft u zakelijk? Dan is er rekening gehouden met een goede werkplek en snel internet.En om even helemaal bij te komen na een dag hard werken of een dag stevig wandelen door de natuur maakt u gebruik van ons verwen zwembad met sauna en solarium!

Wilt u ook genieten van deze heerlijke Hotelaanbieding in de Achterhoek?

Redactie

Woon, werk en geniet dagelijks in Gelderland